Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Anet101
Gratulujem k super terminu, do februara budu prska ako tvoje vlastne, aj mne sa postastilo ist o mesiac skor..a velkost bude super, menej ani nerozmyslaj..
Nadranka
Gartulujem k novym prskam aj k nosteku, skore zahojenie :)

Zuleko

angie
:-)Zlatá,hej vyzerám na fotke silnejšie ako v skutočnosti,aj keď nepohnevala by som sa keby ma váha milo prekvapila s ručičkou smerom nadol o take 2-3 kg:-)))Už nech je po tých 6 týždňoch nech môžem ísť na nákup podprseniek:)))))

angie77

Zuleko

tučko? ja tam nič také nevidím, máš krásnu postavu, musíš nám dat ešte aj foto z boku :)je z teba riadna sexica,ked ťa vidím budem mat komplexy nie že len teraz kým tam nič nemám, ale dokonca aj po opke :))

strangeemily

rita149

no mne navrhol hned 300 ako sa na mna pozrel ale potom spekuloval ze 280 aj menej ale to som uz stopla ze nie:D ja som sa praveze modlila nech mi da aspon 300 lebo ja som mala a velmi drobna ja mam cez prsia 71 a pod 65,takze ma doktorko velmi potesil:)a on hned nahlasil ze ake mi da tak som to neriesila viac:)som zvedava teda ale tie prsia sa aj tak zmenia po case tak uz nejdem nic spekulovat na to ze tam nic teraz nemam to bude pre mna aj tak sok ked zrazu sa tam cosi objavi:)no my sme ani o anatomickych nehovorili ale prilozil ich ku mne len tak nech kuknem:)

Zuleko

WAW!!

Zuleko

angie
tie fotky skresľujú,v skutočnosti sú ešte väčšie:-)))na fotkách vyzerám ako keby som aj trošku tučko bola ale pritom mám len 53kg:-))veľmi som s nimi spokojná a za to vďačím MUDr. Magdovi:-)))

angie77

Zuleko

máš ich naozaj krásne, teraz ti sadnú k tvojej postave, naozaj sú teraz akurát aj k bokom a tak celkovo :)

baby ja čím viac sa mi to blíži a čím viac Vás čítam mám totál strach že aj mne to bude málo. Idem mat 370 stredný profil nagor a mám 175cm 75 cm pod prsiami, 63 kg a fakt váham, či som nemala nástojit na väčších. Neviem či vôbec budem mat B čka a chcela som také normál trojočky :( ale viac mi nechcel dat :( mala som žiadat aspon vysoký profil však?