Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olivka21

Bimbi

Pravdepodobne dr.cerven uz nepredlzil zmluvu,mozno mu to bolo nepohodlne tak cestovat,ved toho ma chudak veru dost.. takze uz je pezinok pase,na skodu mnohych,a aj na moju :(

barbinka84

bimbi

ten jeden prsnik mam cez bradavku a tam neni vidno skoro nic,,a ten co mam orezany cely tak jazvu mam este ttaku ruzovu,,,,ale je to len 2,5 mes..tak si myslim,ze to chce este cas...no veru mala som ich riadne vykojenee :)

bimbi

Barbinka
Dakujem si zlata.. Ty mas aky pocit? Budu tie jazvy okolo dvorca vidiet? Inac prska mas urobene velmi pekne, vobec by som nepovedala, ze si ich mala take vykojene.. Pekna praca:)

bimbi

Danielitta
Ahaaa ved to ma ani nenapadlo, ze aj ona tam robi.. Lebo ona operuje aj na Partizanskej v Esthetic klinik, tak som si Pezinok automaticky spojila s Cervenom..
A neviete preco Cerven uz nechodi cez vikendy operovat do Pezinka? Nepoculi ste niekto?

barbinka84

bimbi

jasne chodim este.,,ale uz len tak narychlo precitam co sa tu deje,,,svoje "partacky" mam na fb :)
vecer ked pojdem do pyzamka tak odfotim,alebo rano,bude lepsie svetlo :)

bimbi

Zuleko
Krasa! Mas nadhernu postavu a s tymi prskami uplne presypacie hodiny.. Hoci mne sa pacili aj tie prve :) ale tieto su este krajsie..
Barbinka
Chodis sem este? mohla by si sem dat nejaku fotecku zblizka toho modelovaneho dvorca prosim? Chcela by som vidiet ako vyzera jazvicka po case.. Dakujem :)