Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

strangeemily

v Novamede dreny nedavaju, pan doktor robí nejaky ukon počas opky aby dreny nebolo terba.Pred opkou treba týžden brat ascorutin , to asi vieš, ja som nemala ani jenu modrinu.

Tie samodržky nadkolienky elasticke su proti tromboze. aby sa ti nespravila krvna zrazenina.

strangeemily

Kocky tie dreny su na co vlastne?aby modriny neboli?

skoricka

uz teraz to vyzera ze to budu extra prsia:)
vsimla som si ze mas na seve tie nadkolienky tomu tiez akosi nerozumiem na co to je dobre??:)ci to len tak...

skoricka

zuleko

u mna to urobil ako s leukoplastom :D povedal, ze nadych a ja som sa nadychla a potom povedal vyyyydych a jak som vydychovala, ta tak to potiahol, zeeeeee uz na to ani nechcem radsej spominat, ale akonahle som sa zbavila tych drenov, uz ma ani prska nebolia...som treti den po a citim sa perfektne, aj ruky viem dat hore, aj sama som sa obliekala...

Zuleko

Susy ja mam dve kocky ci boli v saci a platili nieco okolo 1500 eur.
Monita tak mna dreny strasne bolelu,chudak doktor az mu luto prislo ked som tam zacala plakat,hned mi nieco pichli a potom si uz nepametam ako ma odniesli na izbu.

tomasova

skoricka
gratulujem ti....a dufam ze sa coskoro zotavis..ja idem 14.a neviem sa dockat,a dik za upozornenie s vyberanim dr...

Susy1982

Nejde o 100-200eur hore dole, chcem len vediet ci prispievali al. prispievaju dievcata co boli, napr, v Saci, Fnsp, al. u inych klinikach ,ako len v chirmede.

Monitaaa

Zuleko
no ja viem, ale ide o ustretovosť :D

Inač ja neviem ako my dreny vybrali, dostala som niečo do žilky a neviem o ničom, už si len pamatam ako som "prebalena" sedela na izbe a čakala muža :D