skoricka
myslela som na teba , že v stredu niekde už ležkáš a pomalinky máš operáciu za sebou , lebo som si ešte povedala, že takto ja o presne týždeň budem mať na hrudi nový prírastok :)
veľmi sa s tebou teším a GRATULUJEM k novým prskám a prajem dobré zotavenie, zvládneš to:))
bimbi
ahojky moja, tak som rada, že ti vyšla konzultačka a že som ti trošku posunula skôr :)) je to takto tu dobré, že si to môžme povymieňať..tak sa držkaj a daj vedieť ako si sa nakoniec rozhodla, keď je to "len" v lokálke, však pozvažuj a poraď sa aj s okolím, či už možno si aj rozhodnutá?
lucka83
tak hovoríš ideme tento týždeň na to :) !!! budem na teba myslieť v pondelok , hej ja idem v stredu a ty už pôjdeš dom... mám také zmiešané pocity, teším sa veľmi, ale to asi každá, snívam o tom už nejakú chvíľu.. doteraz to bolo ok, len teraz sú také tie motýliky v bruchu, to je ale normálne. A ty moja aké pocity?? Bereš teda aj to pyžamko? Skoricka písala, že to ani nevyužila..Ja som si chcela kúpiť ešte taký ten skrátený županík do pása, ak vieš čo myslím