Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

bimibi

to som rada ze je teda doktor spokojny ako mi spravil prsička.je jasne ze si nas nemože pamatat pri takom počte bab čo operuje :-).ktoru si mu zobrala foto? dufam ze su tam pekne prska moje :-) a ty co teda? ides na to?

tomyum1

Lucka83

Scarban je silikonova naplast na jazvy taky pruzok striha sa kolko potrebujes, da sa viackrat pouzit aj umyt. Na obale je nalepka dodavatel siklienka.

Akj mas dobru naladu stres nemas? To je perfektne ze nie.

macka7

skoricka

myslela som na teba , že v stredu niekde už ležkáš a pomalinky máš operáciu za sebou , lebo som si ešte povedala, že takto ja o presne týždeň budem mať na hrudi nový prírastok :)
veľmi sa s tebou teším a GRATULUJEM k novým prskám a prajem dobré zotavenie, zvládneš to:))

bimbi
ahojky moja, tak som rada, že ti vyšla konzultačka a že som ti trošku posunula skôr :)) je to takto tu dobré, že si to môžme povymieňať..tak sa držkaj a daj vedieť ako si sa nakoniec rozhodla, keď je to "len" v lokálke, však pozvažuj a poraď sa aj s okolím, či už možno si aj rozhodnutá?

lucka83
tak hovoríš ideme tento týždeň na to :) !!! budem na teba myslieť v pondelok , hej ja idem v stredu a ty už pôjdeš dom... mám také zmiešané pocity, teším sa veľmi, ale to asi každá, snívam o tom už nejakú chvíľu.. doteraz to bolo ok, len teraz sú také tie motýliky v bruchu, to je ale normálne. A ty moja aké pocity?? Bereš teda aj to pyžamko? Skoricka písala, že to ani nevyužila..Ja som si chcela kúpiť ešte taký ten skrátený županík do pása, ak vieš čo myslím

Lucia83

Tomyum

Tak to mascicka pravdu lekaren najdrahsia!! Ale vyhoda ze vzdy tam maju co potrebujes a kupis to hned aj ked je sviatok. Hmm, co uz.. A co je to za tych 55€? To nepoznam? Davas si aj wobenzym alebo b- cko na lepsie hojenie???

tomyum1

Lucka83

Zlatino kazdy den pozeram co maju baby nove... Ty si davno nic nepisala...

Prska sa hoja uz su myslim len trosinku opuchnute zo spodu. Jeden trosku viacc a ten je necitlivy a druhy je citlivejsi a niekedy pri chodzi mam pocit ako keby som v nom mala kamen. Malimste to baby niektore? Jazvicky su pekne blede ciarky, vobec nie su ruzove, trosku ako keby zvnutra gulicky v nich boli, doki mi nic nehovoril o ich natierani alebo masirovani, ale kupila som si dermatix gel (45 eur!) a natieram 3x denne. Aj silikonove nalepky (sp 1ks zktoreho sa strihaju pasiky) scarban som si kupila za tusim 55 eur, v lekarni v auparku, asi najdrahsia v strednej europe sa mi vidi... Idem ich dnes vyskusat.

Lucka ty si uzi posledny vikend spania na brusku a v pondelok hor sa na to! Budem na teba mysliet. Ja idem v utorok mimo SR na 5 dni tak asi nebudem pisat ale hned ako sa vratim to napravim.

Baby:
V pondelok bude 5tyzdnov od opky, este nosim tu sexi podprdu... Kedy si mozem kupit normalnu podprdu a aku? Na noc este treba nosit tu pooperacnundlhsie, vsak?

Lucia83

Macka

Tak aj tebe sa to uz krti. Ty ides po mne vsak tusim 31. Ja budem odchadzat a ty prichadzat. Co stres uz je??

Lucia83

Skoricka

Ahoj gratulujem budu super bolesti uz ustupia a budes sa tesit z novych prsicok a novych podprdiek:-))
Ako to bolo prosim ta ked si isla na salu? Mala si gature alebo si bola naostro?? Mna to caka v pondelok, tak aby som sa vedela zariadit. A pyzamo si teda vobec nevyuzila? Ale spodok si mala tak asi iba ten budem brat ci?? A nebola ti zima? Zupan si mam zobrat ci tiez nepotrebujem? A nehty nalakovane ci prirodzene? Plno otazok , ale stres pracuje. Tie dreny , tak toho sa ja dost bojim aj ked vsetci ma utesovali ze to bude pohoda, no ale asi ne... .

Tomaska

No cicuska my piseme sms a s tymi kvetmi ratam chapes muzovi ked pojde pre mna poviem ze od ctitela, nech ziarli trosicka. Aka som hnucna co, ale nie srandujem. Budem sa na teba tesit aj cez bolesti sa budem zubyt na teba.

Kvet, ewel, cleopatra

No dievcata, tak ja uz v pondelok patrim k vam, ale to strasne ubehlo. A ked date stretko budem tam uz aj ja s kozenkami :-)

Tomyum

Ahoj zlatik, vzdy tu citam novinky alety dako neptrispievas. Co si namyslena ze mas krasne prska tak nemusis, alebo ako??!!
Sup, sup, nove foto a info ako sa ti dari.

anett101

sue 33
ja mam vysku 173cm a 53kg budem mat eurosilikony a 400ml .a ty ako ?tesim sa uz moc.Na predopperacne idem 5.11. trsoku sa bojim ci dopadnu dobre ale dufam ze hej.no teraz som v strese ci nebudem chora lebo sa citim blbo ale mozno si to aj uz vsugerujem do hlavy :D ano mne povedali ze medzi 8-9h kolko mas rokov?

sue33

Anet
Ja budem mat anatomy 410, ale poprosila som ich aby mi poslali aj 370. Mám 170/57. Pod prsiami 75 cm. Ja mám trochu strach s tej veľkosti:)

sue33

Anett
Ja sa tiež trosku bojom tých predoperacnych, lebo ja som tesne po chorobe a ešte stále ma boli hrdlo. Kam ideš na predoperacne? Mám 33 a dve deti. A aké máš okruhle? Ty máš koľko rokov? Som rada že tam nebudem sama:)))