Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anett101

olivka21
ja len dufam ,neze mi povedia ze koli tej hrcke mi nic nebudu robit :-( neviem ani scoho to mozem mat na dotyl boli niekedy ju tam ani nemam

misaela

Matka872

ahoj, je v galerii pod nickom repka. je ich tam viac ale tie už majú trochu vacsi zaklad ako acka, myslim bodka_ a tusim flow33. ostatne kocky maju anatomy. aka si prosim ta vysoka?

olivka21

Babky poradte mi,stale vaham.... doktor mi navrhol 445ml,ale povedal,ze mozme ist aj do 540ml,ale to s mi zda na prvykrt vela,zvlast ked mam vykojene jednotky. Tak uazujem medzi 445 a 515ml. Do coho mam ist?

anett101

chcem sa opytat baby ci mi viete poradit.sestricka mi kazala ascorutin ale nepovedala odkedy ho mam brat?dneska som jej volala a nezdvihala.skusim pondelok.chcem sa este opytat ja mam taku hrcku pod pazou pred dvoma rokma mi povedali na sone ked som bola s prsama ze je to len uzlina z holenia zapaleny chlp.tento rok som bola zase na prehliadke s prsama a povedali mi zase natu hrcku ze to nic nieje aj gynekolog mi to povedal ze to je ako ked sa chlapy oholia a maju podrazdenu pokozku,ze to nic nieje aj mi ju chytal ze ci ma boli atd.dufam ze to nebude problem na opke

anett101

olivka21
ja som bola na konzultacii apovedala som ze nech mi volaju kedy kolvek ze nebude problem v praci ze idem hned dotoho mala som ist vo febrari a idem 10.11. teraz

Matka872

misaela
ahoj,ja budem mat 450 vp,mentor gulate.Doktor mi vravel ze mam super svoj zaklad take mensie dvojky.Jak to tu vsetko citam co pisete tak neviem ci nedam az 500 ml :-(