Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

strangeemily

noo presne moja tie nadkolienky su proti tromboze, cely cas som ich musela mat na sebe, az pokym som nesla domov. Taktiez mi pichali heparin, nechapem preco, lebo ani nefajcim, ani neberiem antikoncepciu...

skoricka

a pre vsetky kocky co to maju este len pred sebou a idu do Avelane :

zoberte si len kefku ( aj tu som pouzila dnes rano prvykrat :D ) ustnu vodu, gatky a to je asi tak vsetko :DDD ja som pobrala uplne zbytocnosti,som mala aj pyzamku na gombiky, ktoru som si ani raz neobliekla, bo som nevladala, ani colu som nebrala...fakt netreba vam tam nic...

skoricka

tomasova

mne Mladek hovoril, ze tie nagory co mi daval, tak pri velkosti 460 maju len nizky, stredny a extra vysoky...ale ja nemam pocit, ze to mam nejak extra vysoko, sice citim ten implos take dva cm od klucnej :D ale uvidime casom ako sa to usadi...Ti drzim palce moja, zvladnes to! :)

rita

aj ja som mala presne take iste bolesti, som myslela, ze mi dakto poskakal po hrudniku, vobec som nevedela dychat, mi bolo zle, zobudila som sa na tej pooperacnej izbe prikryta dvoma paplonmi, hned som sa skopala, strasne horuco mi bolo, no hrozny stav! a potom este jednu kocku tam doviezli ku mne, tiez bola na prska a sme sa na seba kukli a vtom pohlade bolo ze " naco sme sa na to davali " :DDD juj ale stoji to zato, fakt treti den som po a uplne sa citim fit! klop klop klop:)

rita149

strangeemily

ja som si tiež nevedela predstaviť a ani som sa bolesti nebála.Stále som hovorila že ja sa bolesti nebojím, len narkózy.Ale ke´d som otvorila oči :-) hvoriím sestričke či mi môže dať niečo proti bolesti a ona že mi tečie uz 3 infuska.Potom mi dala ešte niečo.ale ja som bola unavena skoro stale som spala , ale ten cas co som bola hore, katastrofa pre mna.ani dyhcat som nemohla.Ako keby mi sedel na hrudy slon a predtým mi stadial prešiel vlak, Ja som sa hrudnikom ani nadychnut nemohla, len tak plytko cez brucho som dychala, alebo ako ti to napisať.Večera víborna polievočka a masko kuracie z ryžou a broskyne.Potom sme pozerali Tv dostali okolo 23 niečo na spanie a bolo rano 7:00 hodin, prelepili mi rezy a o 8:30 prišiel frajer pre mna, To mi bolo už super.Potom mi bolo tazko doma, hlavne to spanie.Za 10 dni som bola fit.J aosm mala rez cez pazuchu, neviem ako ty.Ale ženy všetko vydržia, keby mám isť ešte raz tak idem,časom na na bolesť zabudne :-)
14.12 idem do BB na kontrolu už sa teším :-)

Monitaaa

Zuleko
No poviem ti pravdu, že mi to aj muz hovoril, že sa kamos chvalil ze dal urobiť frajerke za 1500, ale nebrala som to vazne vzhladom na cenu implantatu. Ale zas je fajn, že aj v ke je tolko možnosti vybrať si lekara, tak je to na kazdom.

strangeemily

rita149

:D ja viem ze to nebude na ruziach ustlate:)ale zatial strach nemam,sa velmi tesim na to ked uz budem mat po vsetkom a to asi preto ze si neviem ani predstavit o aku bolest sa jedna:)

rita149

strangeemily

od drenou sme oslobodene ale
ja som prebudenie po operacii zvladala tažko, tu bolest! ani dychat som nemohla.ale na druhy den to uz bol raj! :-) nemusíš sa báť, len sa teš!