Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

dakujem Vam kocky moje! Ci pana, ale fakt...dreny to je kapitola sama o sebe, som mala nervy, ze som s tym tu na fore nebola oboznamena! :D ja som mala v sekunde slzy v ociach a musim sa priznat, ze som si aj curkla, ked mi ich vytiahol :D no hrozne, potom som sa klepala od tej bolesti este asi hodinu, nechcem strasit, ale ratajte s tym, ze to bude drsne :D

Zuleko

skoricka
ja gratulujem tiež k plnej hrudi a pripájam sa k tebe,mňa prsia ani neboleli,ale keď my vyťahoval dreny som sa tam normalne rozplakala ako male dieťa,tiež ma to strašne bolelo:-))

strangeemily

skoricka

GRATULUJEM a prepana nestras nas:)normalne mi az tak srdce podskocilo ked som precitala tu vetu DRENY!:D davaju to aj v Novamede dievcence???

Zuleko

Podľa mňa cenu ktorú pýtajú je úplne primeraná,ešte by som povedala,že je jedna z tých lacnejších,keď to porovnávam s ostatnými chirurgmi:-))

Monitaaa

Susy1982

prepač, ale nesuhlasim. Pytaju si dosť za operacie? Ja som platila 2200 za augmentaciu + modelaciu, nagor implantaty a narkoza, samozrejmosťou noc na klinike + jedlo.

Zuleko

Susy
ja odporúčam radšej došetriť peniažky a vyhľadať dobrého chirurga,predsa to nie sú srandy.Pod 2000 eur tažko nájsť chirurga,ktorý ti urobí prsia.Ja viem,že v starej nemocnici robia lacnejšie prsia,ale nepáčia sa mi ich práce.

Susy1982

Zuleko
A ja som o chirmede citala aj dobre aj zle,myslim si celkovo ze su ok.kazdy den operju ,prax ,odhad aj talent,je..Napriklad ze vraj nevkladaju imp.cez pazuchu..,mne ide o to ze pytaju dost za operaciu...

Monitaaa

Zuleko
no ja mam vraj len tri, mozno mi ich vyberie v stredu, ale uz by som sa chcela normalne osprchovat, nemam dobry pocit :D

Rozalka
a ty kedy ides?