Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anett101

sue 33
ja mam vysku 173cm a 53kg budem mat eurosilikony a 400ml .a ty ako ?tesim sa uz moc.Na predopperacne idem 5.11. trsoku sa bojim ci dopadnu dobre ale dufam ze hej.no teraz som v strese ci nebudem chora lebo sa citim blbo ale mozno si to aj uz vsugerujem do hlavy :D ano mne povedali ze medzi 8-9h kolko mas rokov?

anett101

sue 33
ja mam vysku 173cm a 53kg budem mat eurosilikony a 400ml .a ty ako ?tesim sa uz moc.Na predopperacne idem 5.11. trsoku sa bojim ci dopadnu dobre ale dufam ze hej.no teraz som v strese ci nebudem chora lebo sa citim blbo ale mozno si to aj uz vsugerujem do hlavy :D ano mne povedali ze medzi 8-9h kolko mas rokov?

anett101

sue 33

kvet11

skoricka

gratulujem k novým prskám nech ty robia už len radosť :)

ja som sa hrozne bála vybratia drénov ale vôbec to nebolo pre mňa také zlé ani ma to nejak nebolelo také skôr že len štipkanie prvý moment a potom už bolo všetko v pohode keď vyberú drény hneď aj bolesti ustúpia :)) ale každý máme inú reakciu :)

sue33

anett
Super mám radosť, budeme spolu bojovať.
Akú budeš mat veľkosť a koľko vážis a merias?
Už si začala s predoperac. vysetreniami? Ja tam mám byt o 8.00hod aj ty?

bimbi

Skoricka
Gratulujem ceckana :) tak uz to mas aj ty za sebou, to strasne leti.. Tak ti prajem vela radosti z prsiek..

fufu

ewel 007

ahoj, Ďakujem za tvoj termín konzultačky u Červeňa, ale našla som ešte skorší a dnes už mám po konzultačke. Bola by škoda, keby prepadol. Ak má niekto záujem, mohla by si mu ho ponúknuť. Dúfam, že ešte chodíš na toto fórum. Ešte raz vďaka za ochotu.

bimbi

Babule
Tak dnes som bola v BB u dr.Cervena na konzultacke, taky mam super pocit z neho, fantasticky clovek :) riesila som zdvihnutie dvorcov, asi sa na to dam, hoci mi povedal, ze u mna je to 50% na 50% ze to nemam take zle, no zas boli by krajsie keby boli vyssie, ALE zas budu jazvy.. No co ma potesilo, robi sa to v lokalke, ze to nie je taka bolest ako pri zvacseni( " ved len koza":))) , ide sa hned domov a uz na druhy den mozem zvihat dieta na ruky..
Rita
Ukazovala som mu tvoju fotku, ked som mu o tebe najprv rozpravala, nevedel sa rozpamatat, ja, ze " ste povedali, ze su exluzivne.. On ze, to nezvykne hovorit, len si to pomysli.. A ked videl fotku, tak ze " fakt su exluzivne" :)))a mlady doki si ta pamatal.. Ale oni na to ze ty mas od prirody tak vysoko bradavky, ja zial naopak :(

rita149

skoricka

už to máš po, už bude len dobre.
To že máš extra vysoký profil neznamená že sú prsia na tele vysoko :-) alebo kto ma nízky ze ich ma nízko na tele.Znamená to to že tie prsia ti idú viac dopredu keď máš vysoký profil oproti tým čo majú stredný.Skratka pri vysokom profil je ten imploš hrubší ako napr. pri strednom.