Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

ahojte kocky,

no uz som po, mna osobne to velmi bolelo, po opke som myslela, ze zomieram :D dnes sa citim konecne fajn, posielam aj nejake fotos do galerky, ale cela som tam spuchnuta a mastna, hrozne co ta narkoza vie porobit...a inac tie dreny, to co je za bolest preboha!!! jak mi to vytrhol, vsetkych svatych som videla...ale pristup v Avelane number one! od doktorov po sestricky...Inac, tie moje 460 su riadne bomby! :))

Zuleko

Susy
Ja som bola v Chirmede dvakrát na prsia a som s nimi spokojná,sú tu síce baby,aj ktoré snimi neboli spokojné,preto píšem túto skúsenosť vyslovene za seba.Takže ja by som ti odporúčala ich:-)))

Rozalka

Zuleko, díkes napíšem ti na e-mail, a už môžme tam pokecať...
Monita, jasné veď dáme vychodnárske stretko... :-DDD

Rozalka

Suzy1982,

musíš poslať foto seba aby nebolo vidieť hlavu na adresu galeria@zoznam.sk a adminka ti pošle inštrukcie...

Susy1982

AHOJTE ,CHCELA BY SOM POPROSIT KOCKY Z KOSIC,ABY MI PORADILI S VYBEROM CHIRURGA ,KTORY MA NAJLESIE VYSLEDKY A CENY PRIMERANE,VSETKY VAS VELMI OBDIVUJEM HLAVNE TIE ,KT. TO MATE ZA SEBOU,JA O TOM ROYMYSLAM UZ ASI 15 ROKOV A STALE SA NEVIEM K TOMU DOKOPAT...HLADAM INSPIRACIU ALE NEVIEM AKO SA DOSTAT DO FOTOGALERIE..AKO SA TAM DOSTANEM?DAKUJEM.S.

misaela

lilabmw

:) no mne by tvoja velkost uplne stacila aj košík C. z tvojich prispevkov viem, že sa ti pacia velke prsia. u mna je to skor naopak, ja som na mensie. trojky by mi bohato stacili, kupovat podprdu D by ma trochu desilo :)