Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka7

daniellita

inak áno to ti february dobre poradila, ja to mám tiež odskúšané, čaj z čerstvého zázvoru s medom je troška štiplavý, je to taká špecifická chuť, ale možno toto vypáli červíka..zázvor kúpiš aj v tescu
ty ideš tiež v tú stredu však? pamätám
budem ti držať palce aby si bola fit

february
ak môžem ďakujem aj ja za povzbudenie:)

nikuska124

Ahojte baby, je tu niektora,ktora ide na plastiku prs 8novembra do novamedu???Baby ktore mate po ako ste zvladali prve dni? po akom case ste mohli dvihat veci???

february

danielita

ak môžem poradiť, nakrájaj do pohára zázvor, plátky citrónu a zalej medom, môžeš piť po lyžičkách, alebo aj dať do teplej vody, rozmiešať a piť, malo by Ťa to postaviť na nohy...

skoricka aj ja gratulujem k novým prskám, aj všetkým ostatným babám čo sú čerstvo po, už to nestíham sledovať, sa to nejak rozbehlo :)

Lucka, tomasová a ďalšie čo idete budúci týždeň držím moc palce! A drénov sa nebojte, je to bolesť pár sekúnd a hotovo, nič hrozné, stojí to zato

angie77

daniellita

na kašel je najlepší oreganovy olej, alebo GSE roztok, ale to určite doma asi nemáš, takže môžem poradit len cibulu, tú nakrájat nechat v miske trošku posypat cukrom a ked pustí štavu, tak tú štavu po lyžičkách pit, je to hnusné, môžeš si do tej štavy pridat aj med

daniellita

Baby, tak ja som už úplne zúfalá. Stredu idem na opku a stále sa neviem zbaviť kašľu. Už som zobrala všetko možné aj nemožné. Nejaký zázračný recept???

skoricka

a zima mi tam vobec nebola, stale mas na sebe tie puncosky, aj ta podpira je hruba...ja som sa vkuse dozadovala vetracky, cele dva dni som ju mala otvorenu...

skoricka

Dakujem vsetkym za podporu :)

Lucka a Macka

hned jak som tam prisla rano na siedmu ma ulozila sestricka na izbu a dala mi gel, s ktorym sa mam umyt a plast, nie je celkom priesvitny. Ja som sa umyla a dala si plast, uz som si nedavala gatky,neboj sa nic nevidiet cez neho, trosku zadok, ale sak nikto tam nebude na teba pozerat a plus mas este tie puncochy, no a hned ma zavolal Mladek ma pokreslil a sla som naspat na izbu, potom dosiel arista, kratko ma vyspovedal a na to mi sestricka prisla dat asi okolo deviatej to bolo styri tabletky, ktore som musela zobrat hned a som sa zobudila o jednej na sale a sa pytam, ze ci uz som po :DDD a oni ma este len vtedy sli operovat, bo som bola tretia v poradi...no a zobudila som sa o siedmej vecer na pooperacnej izbe a potom az rano a bola som hola, len v tej podprsenke a tak poobede mi prisla dat sestricka kratasky moje, bo sme sli chodit po chodbe trosku a potom zas som spala do rana a uz ides domov...takze nic vam tam netreba, ani zupan...a nechty mozes mat nalakovane, ale ja som nemala ziaden lak...