Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

misaela

angie77

skus nerozmyslat moc nad okou, ale co bude potom. že budes mat konecne prsia, nakupovat podprdy a handricky. že sa budes citit ovela viac sexy a ze v lete budes moct konecne nosit saty s vystrihom že budes v plavkach vyzerat na zjedenie :)

toryka

nikuska 124

super tesim sa :) idem si dat 350 ml ale objednala som si pre istotu 325ml. nie, este som ich nezacala brat zacnem asi od pondelka.
obavi zatial nie su, ale urcie este pridu :)
a ty?

do galerie sa dostanes tak, ze si odfotis svoje prsia bez hlavy a posles na galeria@zoznam.sk, zajacit ti potom posle pristupove heslo.

angie77

baby

ja mám opku 19.11 a už teraz neustále stresujem, stále mám žalúdok ako na vode, som roztrasená a neviem sa toho zbaviŤ..proste mám strach a to sú ešte 3 týždne , dovtedy asi zcvoknem...ako ste to zvládali vy?

angie77

nikuska124

musíš poslat svoju fotku pred opkou, teda foto tvojích prs bez hlavy na galeria@zoznam.sk , samozrejme nezabudni napísat svoj nick a potom ti bude poslané info ako sa dostat do galerky :)

angie77

daniellita

áno february Ti tiež dobre poradila zázvor je tiež dobrý na prechladnutia a na chrípku,zvyšuje obranyschopnost organizmu,takže určite aj zázvor, ale určite si k tomu daj aj tú cibulu tá je priamo na kašel, vyskúšaj všetko niečo zaberie :)hlavne vitamín C ale v mega dávkach aspon 3000mg denne

nikuska124

Baby som tu nova a chcela by som sa opytat ako sa dostanem do dakej galerie,aby som si pohla pozriet fotky. Dakujem

nikuska124

toryka

Ahojko, tak sa tam urcite uvidime.:) kolko ml si ides dat? Zacinas sa uz obavat? Zacali si uz brat tie tabletky co nam odporucili?