Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

toryka

nikuska

a implantaty si budes kedy objednavat ked ides 6. na konzultaciu a 8. na opku??
neviem kolkata budem v poradi, to sa dozviem az v ten den asi. v papieroch je ze tam mam byt o 7:45 ale urcite pridem trosku skor cca o 7:00. myslim si ze ceny nezvysovali, takze tu cenu co ti povedali pred tym, budes mat aj teraz.

olivka21

Kejtrina
gratulujem a mas moj obdiv.
ak s smiem spytt,kolko ml si mala nJprv a kolko teraz?

A babky,naco je dobre brat si coca colu na opku?

kejtrina

čaute baby,

takže konečne som aj ja už po...
...vyvraciam prvý mýtus, že vraj druhá operácia bolí menej...alebo možno som v to príliš verila a nastavila sa na túto záludnú myšlienku...
...a aj druhý, že ber väčšie :) :D ...
...teda baby buď som tu najspuchnutejšia, alebo sú obrovské na môj vkus :) :D
...teda z rady ES už by som väčšie určite nechcela - ale zasa je pravda, že rozmermi mentory im zodpovedajú 495ml...tak som aj plánovala od začiatku...

baby mám jednu otázku a depku...

...keď som sa konečne odvážila dať dole podprdku a prehmatala som spuchnuté cici, začula som ako mi v pravom čosi zblnká, nie moc, len jemne - ale už si ma asi viete predstaviť ako všetko riešim - hysterka - skrátka mám tam asi trocha tekutiny nejakej, babky boháča poraďte mi, lebo do prevezu zošediviem!!! nemala som drény, len výmena, šitie a teda aj opuch je väčší ale čo to???
dúfam, že nikdy nikdy sa nebudem seba spytovať na kerú p... som do toho šla...
???
help!!! HELP!!!

skoricka

nikuska124

KO, BIO, hemokoagulacky, interne vysetrenie a EKG :) niekto pozaduje aj USG prsnikov, moze byt stare maximalne rok

nikuska124

Kocky chcem sa opytat ,co obsahuje interne predoperacne vysetrenie. Viem ,ze potrebujem odber krvi a co je este potrebne??

nikuska124

Toryka

mne poradil 400ml a 450ml ale este pre istotu si ma chce prezriet 6. pred operaciou. Pravdupovediac ja este ani neviem kolko ma to bude stat,lebo ja som bola u neho na konzultacii minuly rok pred vianocami mala som ist na operaciu v aprili ,ale nevyslo mi to. Tak neviem ci cena sa zmenila,alebo nie. a este k tomu mna mal operovat vo ZV a nakoniec je to BB...tak asi 6 budem mat dost prekvapeni s tym ,co mi povie :) Dufam,ze to neprekroci cenu 2500eur. A ako ste dohodnuty, bude ta operovat hned rano? Na kolku mas prist?

rita149

bimbi

jasne treba ist! mne sa to lahko piše a bojim sa ist aj znamienko vybrat v lokalke :-)Držim palce nech sa to podarí !!!

bimbi

Rita
No ja som uz takmer rozhodnuta, ked uz som do toho tolko investovala a este toto im chyba, aby boli perfektne, tak este sa na to asi dam :) termin mi dali 19.2. co som bola dost prekvapena, ale lokalky robia poobede a vedia tam ten termin niekde vtesnat..tak este mam cas nad tym rozmyslat, ale asi pojdem.. A za par rockov urcite na viecka k nemu :))
Fotku som mu ukazala z profilu v takych tyrkisovych nohavickach..potom si spomenul..
Danielitta
Na kasel je este dobry caj z majoranky, vyvarit, odstat, precedit a s medom.. Ved skus, nic tym nepokazis, hadam nieco zaberie, s tou cibulou to pomaha, ale humus, ja som sa ako tehotna z toho povracala :D a este kalciovy sirup je dobry..