Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

misaela

ďakujem za povzbudenie, aj ja keby som mohla tak idem hneď nech to mám čím skôr zasebou, lebo do 19.11 sa mi zdá ešte celá večnost :) stresujem ako malá, ale to je tým aspoň u mňa, že mám dcérku a mám obavy, že čo ak sa niečo poserie a ona ostane sirota :)takže do dňa operácie dostanem asi ešte aj žalúdočné vredy z tej nervozity, ach jaj

máš pravdu ja sa snažím mysliet na to čo bude potom, na podprdy, nákupy, výstrihy, leto...ale nepomáha to

angie77

kejtrina

fúúúha , tak to Ti gratulujem k novým ,,bombám" :))) prajem rýchle zotavenie a sme zvedavé na nové fotky :) závidím, že to už máš zasebou, teraz len oddychuj :)

nikuska124

Toryka chcela by som sa ta spytat ty si sa pre ktore nakoniec rozhodla 325ml ci 350ml? A aku mas vysku a vahu?

nikuska124

toryka

ja som so sestrickou dohodnuta tak, ze ona mi ich 6 objednana o 8 ich tam budem mat,ze skratka ja si ich objednavat nebudem. Ja totizto len 6 rano priletim a rovno do ambulancie musim ist :)mne zatial povedala predbezne ,ze mam prist na 8hod takze predpokladam, ze teba budu robit prvu :)

kejtrina

bimbi :) dik
asi hej, bombi, ja neviem, mne tak pridu, ale samozrejme v galerke su vacsina omnoho vacsie...
...ved pozrite na mna ako vypadali 250-ky, dovolim si tvrdit, ze ako na niektorych kockach 350-ky a teraz mam 430-ky ES (najvacsie rozmery tychto ml)

...ved sa aj vyfotim jasnacka, ale teda prve sprchovanie mam povolene po tyzdni, cize dnes prvykrat po troch dnoch idem kupat vlasy a tak...bleeee...

ale myslim, ze aj foto by bola zavadzajuca - podla mna su riadne spuchnute aj jarcok medzi nimi je spuchnuty tak 1-2 cm nad svojou povodnou urovnou...

...prve meranie...pod prsiami ja som si namerala 74 cm, ale lekár na konzultácii, skutocne neviem kde to vzal :), mi nameral 70, jeden dokonca 68 cm (bola som chudsia to je pravda - ale toto? sa mi nezda...) cez prsia mam 95cm, tak teraz neviem ci mi bude 75C dobre, asi az ked odpuchnu :) teda vobec nevyzeram tak sportovo ako predtym...

a teda baby ako ste to hovorili?
zblnkanie, praskanie a co-o? prelievanie? a nemoze sa mi ten anatomicky impos otocit? (ako babätko ked sa toci vo vode?)

:)

kejtrina

rita 149,
vďaka vďaka vďaka!!!
(vmeneotcaisynaiduchysvatéhoaaameeen)
hned mam lepsie rano, vecer som to ucitila a tak stresujuco som aj zaspala ze som sa rano hotova zobudila a pisla hned...teraz po-ho-da!!!
díky este raz...

...na reopke som bola pretoze som chcela vacsie...mala som 250-ky a malilo sa mi...teraz mam 430-ky, akurat, akurat...väcsie by mi prisli moc a mensie som rada ze som nevolila, mozno ma raz chytia raple, lebo uz ma raz chytili - to len na dokaz, ze nikdy nehovorim nikdy, ale mam pocit, ze staci - ja nemam deti este, takze co bude potom sa teraz neda predpokladat, na mojom tele su riadna naloz, ci ako ste to tu davali :) a to som pibrata dobre tri kila teraz...pred letom, ked sa dostanem do formy zasa budu pekne - podla mna nebudu obrovske, ale prsatica budem, ja nemam ziadne boky a nizka som takze staci...
ty ako?

olivka 21,

vďaka aj tebe za obdiv - teda rada si to vezmem, juch! lebo najviac som bola postresovana tam z tej naladovky a bola tam taka bohova anesteziologicka - baby povedala mi ze nemusim...takze na operacku som sla dobrovolne pri zmysloch...pocuvajte tak som sa bala, ze mi najskor museli znizovat tlak aby ma mohli uspat...tep stopadesiat samozrejme...

ale suzby baby no koniec! citila som sa ako bud v roku 2112 alebo na inej planete - sluzby skvele, ludia skvely, lekari skveli, prostredie skvele, spolupraca, nacasovanie a postupy skvele!!! predtym som bola v nemocnici, sem na kliniku by som sla zas!!! perfektne vsetko, nic co by som menila, alebo by sa mi nepacilo...stres stal za to!
:) :) :)

bimbi

Kejtrina
Aj ja ti gratulujem, si frajerka.. Skore uzdravenie.. To zblnkanie je vzduch, co sa ram dostal, to je ok, samo sa to vstrebe.. Nepozoruj sa tak a bud trpezliva, chce to cas.. Tak mas bomby? Velkost?

daniellita

Tak dala som si aj stoptusin tabletky. a píše sa tam, že sú dobré na tlmenie kašľa pred a po opke, tak sa tak utešujem, že by to nemala byť prekážka v operácii. Len si neviem predstaviť, že po opke zakašlem. mravcadlo1 kde siii???? už sa mi to kráááti.

rita149

kejtrina

nemusíš sa stersovať, žblnkanie, pukanie, prelievanie to je všetko normalne.Ja som sice 10mesiacou po opke ale pamatam si to ako dnes :-).
Ake maš teraz impl.? prečo si išla na vymenu?