rita 149,
vďaka vďaka vďaka!!!
(vmeneotcaisynaiduchysvatéhoaaameeen)
hned mam lepsie rano, vecer som to ucitila a tak stresujuco som aj zaspala ze som sa rano hotova zobudila a pisla hned...teraz po-ho-da!!!
díky este raz...
...na reopke som bola pretoze som chcela vacsie...mala som 250-ky a malilo sa mi...teraz mam 430-ky, akurat, akurat...väcsie by mi prisli moc a mensie som rada ze som nevolila, mozno ma raz chytia raple, lebo uz ma raz chytili - to len na dokaz, ze nikdy nehovorim nikdy, ale mam pocit, ze staci - ja nemam deti este, takze co bude potom sa teraz neda predpokladat, na mojom tele su riadna naloz, ci ako ste to tu davali :) a to som pibrata dobre tri kila teraz...pred letom, ked sa dostanem do formy zasa budu pekne - podla mna nebudu obrovske, ale prsatica budem, ja nemam ziadne boky a nizka som takze staci...
ty ako?
olivka 21,
vďaka aj tebe za obdiv - teda rada si to vezmem, juch! lebo najviac som bola postresovana tam z tej naladovky a bola tam taka bohova anesteziologicka - baby povedala mi ze nemusim...takze na operacku som sla dobrovolne pri zmysloch...pocuvajte tak som sa bala, ze mi najskor museli znizovat tlak aby ma mohli uspat...tep stopadesiat samozrejme...
ale suzby baby no koniec! citila som sa ako bud v roku 2112 alebo na inej planete - sluzby skvele, ludia skvely, lekari skveli, prostredie skvele, spolupraca, nacasovanie a postupy skvele!!! predtym som bola v nemocnici, sem na kliniku by som sla zas!!! perfektne vsetko, nic co by som menila, alebo by sa mi nepacilo...stres stal za to!
:) :) :)