Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

rita149

aj ja idem do BB,myslela som ze sa ma sestricka opyta ci nechcem ist do Pezinka ale nic,som nevedela ze tam uz doktor neoperuje,ale nevadi mi to ze pojdem do BB,mne sa zda ze mi dala operaciu na 7:45 ja tam aj tak budem volat este lebo ja mam opku az v septembri buduci rok pretoze som v zahranici ale uvidim mozno sa mi podari ist domov aj skor tak by som tam brnkla keby cosi:)hehe a citam ze chces ist uz aj na dalsiu opku?:)no to som aj ja vravela nedavno priatelovi,sa na mna krivo pozrel ze este nemam toto za sebou a uz chcem ist na dalsiu:D no ale uvidim ved deti este nemam tak sa to ani planovat neda:)

rita149

kejtrina

tak gratulujem k prsickam! 430ml to je už pekne :-) z 250 to musi byt dobry rozdiel! kolko maš od prvej opky? ty si asi nemala velky zaklad ked ti dal prvy krat 250ml chcel ti dat teraz 430?
ja tiez pojdem v buducnosti este raz, tiez nemam deti este tak to jedine ma brzdi zatial. tak ja planujem az po.

rita149

strangeemily

ja som bola v Novamede v BB. tam to funguje poradie tak ako pridu pacienti. My sme boli v ten den tri ja som prisla druha tak som aj druha isla na opku.Mala som tam byt na 7:30.
Ak nepapas masko nevadi, ja som masko tiez nejedla aby mi nebolo zle som sa bala, lebo baba ci bola somnou na izbe vracala z narkozy tak ked som si prectavila ze by som mala pri tej bolesti este vracat tak to asi zomriem :-).Poleivocku som zedla len vodu a mrvku kusky a potom ryzu a broskyne :-). ale ani som nebola moc hladna.
na druhy den rano okolo 9 som isla domov.
rychlo to tam ubehne, cely den som skoro spala, vecer pozerala telku dostala tabletku a bolo rano :-).
nebojsa len sa teš!!! všetky sme to zvladli aj ty to zvládneš!!
kedy to maš?

sue33

anett
jasne ze sa bojim, ani nespavam:((( Nemam paru co si mam zobrat zo sebou. kam ides na predoperacne, moc sa mi nechce ist obvodnej doktorke. odkial si anett???

toryka

nikuska

aha tak ty si taky specialny pripad :)
ja som si ich minuly tyzden v pondelok objednavala a objednala som si aj 325 a aj 350 a v den operacie sa rozhodnem.
ja mam 168 cm a 63 kg a ty??
dufam ze pojdem prva nech to mam co najskor za sebou :)

anett101

Sue33
Si tu?nebojis sa tej narkoze?ja strasne ze sa neprebudim.co vsetko si tam beries ?este aby sme sa neocitli spolu na izbe :)

strangeemily

rita149

No aj ja sa bojim tej narkozy na tu bolest nemyslim,ale sestricka mi hovorila ze tolke to zvladli ze to zvladnem aj ja:)dufam:D..a kolko sa tam vlastne lezi?ja by som mala mat opku rano tak to este cely den tam ostanem a na druhy den ma pustia?...kuracie maso?:Dno zbohom si asi donesiem svoje hehe som vegan totiz:)
Ano aj ja budem mat cez pazuchu a to som rada.Neviem no ked som sa uz na to dala a tolko rokov som to chcela tak uz neodstupim:)zatnem zuby a vydrzim:)Mne sa uz o tom aj sniva normalne lebo na to myslim kazdy den a to idem na opku az buduci rok:Da na tie kontroly sa chodi casto?alebo ako chce uz pacientka tak ide?