Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

lilabmw

Na stránke Novamed-u som to našla. Ja by som za dobrým chirurgom išla aj 600 km keby bolo treba :-))

lilabmw

nadranka

a kde na nete najdem ten cennik ked on operuje kade tade.A neoperuje niekde aj v BA?Lebo do ZV sa mi fakt nechce

Zuleko

Sue ja som bola teraz uz na druhej op,takze teraz som zacala spinkat na boku po dvoch tyzdnom.pri prvej op asi po 3-4 tyzdnoch,ale je to individualne.poznam babu co po 5 dnoch spala na boku;)

sue33

Zuleko
jeeeej to uz sa ti da spat na boku? ja som si myslela, ze budem na chrbte llezet niekolko mesiaciv. kolko presne po operacii sa di dalo spat na boku:)))

Zuleko

Tak baby zajtra idem konecne vyberat stehyy;))prska uz odpuchaju,ale nemuseli by uz;)))inak vsetko ok uz spim aj na boku;)))