Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Rozalka

Angie77, sono je USG prsníkov?? či niečo iné... ja mám už len týždeň, zajtra idem na krv,interné a pozajtra mám usg prsníkov... ďalej baby tu píšu, že začali nejaké lieky brať dopredu, mne doktor nepovedal nič... a tebe???

angie77

baby čo máte po !!!!

prosím,je pri doktorovi Očenášovi nutné sono? vyžadoval ho? viem že ste u neho boli viaceré a ozvala sa mi len Lucia

angie77

sue33

nevymeníme si velkosti? :))) ja by som brala tie 410, myslím že nebudú na teba vela, ked odpuchnú tak aj málo uvidíš..ja mám 175/63 a pod prsiami 75 takže tých 370 neviem, neviem či budem mat s nimi košík C

sue33

angie77
Ja idem k doktorovi Cervenovi. Mam opacny problem , ja sa bojim ze 410 bude vela. To sono neni ani na tom papieri na predoperacne. Aku mas vysku vahu?

Zuleko

Dakujem baby;))hm nadranko co ja viem,ja stale k tym fotkam pristupujem tak ze to skresluje,clovek sa foti pri inon svetle z ineho uhla takze neviem;))po op sa mi zdali obrovske,teraz odpuchaju a uz si na nich aj zykam tak mi pridu normalne;)ale zas co som ukazovala kamoskam tak vraveli ze he to dost rozdiel,ine je to na foto ako v skutocnosti;))a napriklad dnes som si len so zaujimavosti prilozila d podprsenku a je mi na pol prsnika:)

angie77

sue33

ani Tebe nič o sone nevravel? ja stále váham či si ho mám dat spravit alebo nie, lebo moc sa mi do toho nechce, ak nie budem rada, ale zase sa bojím že tam prídem a povie mi: a kde máte sono? :)) ty ideš tiež k Očenášovi však?

ja idem zajtra na gyndu, potrebujem prehliadku a asi kôli tomu sonu a uvidím spýtam sa jej či si nemôžem spravit predoperačné cez nu, ak nie tak pojdem k obvodnej normálne. Ale keby som vedela že fakt nepotrebujem sono tak zajtra na tú gyndu ani nejdem.

Ja idem mat 370 nagor, anatomické stradný profil a stále rozmýšlam že to bude málo kedže som vysoká :(

sue33

angie77
Nemam ale uz to musim riesit. Je zvlastne ze nepotrebujeme sono prnikov. len krv a interne a ekg. kedy mas termin? aku velkost? kde ides na predoperacne?