Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikuska124

Toryka

ja mam 168/59. Ozaj baby tu spominaju dake sono vysetrenie aj my ho potrebujeme? Kazdym dnom sa viac tesim ale aj zaroven bojim sa tej bolesti po....a taktiez sa bojim toho,ze po akom dlhom case budem moct zobrat moje anjeliky na ruky.

ivava

Lucia 83
drzim paste...urcite to zvladnes...a obdivujem ta ako tu tak v klude pises...ale to je super dufam, ze to aj ja tak budem zvladat...drz sa...

Lucia83

Tomyum
Dakujem zlatko, sak ani nestiham nic. Teraz som sa umyla, pobalila a isla pokukat co pisete bebenky. No tak zajtra o 8 v Nitre. Pcity take zmiesane aj dobre aj tie negativne, ved poznas. Dam vediet ked pridem domov ci zijem:-)). A ty dufam doplnis fotecky. Prave pijem vodu s citronom aby som nedosala kramose, lebo akurat mam dostat do kelu...

Macka
No cicka uz sato aj tebe krati, ved sa stretneme pri prijmani a prepustani :-))). Drzim palce nech ti to uleti tych par dni ako mne ani neviem ako sato vsetko zomlelo. Pyzamko beriem iba spodok, sveter taky kratky ako si pisala ze si chcela zupan, ponochle hrue lebo som zmrzlak, vlhke servitky na tvar, zubna kefka, ustna voda, brusnice keby som bola hladna:-), crocsky a tod vse tusim, uz to mam v kufri na kolesach.

Skoricka
Dakujem za infosky na rukach nemam nalakovane iba na nohach, nechce sa mi to odlakovavat... Dufam ze sa mas super a uz ta nic neboli.

Rozalka

Angie77, ja som mu hovorila že som objednaná sama od seba, čiže asi treba... pretože som bola objednana na opku do KE a neskor som zmenila, ale uz na usg prsníkov som bola objednana, preto ja idem 5.11. do ZV bola to moja podmienka ked som isla ku nemu na konzultáciu, ze rada by som isla na opku prvý týžden - november!!! podľa mna treba, veď to je asi najdôležitejšie či nie... lieky mi nejaké nepovedal... a písala som si so sestričkou, ani ona niť nepísala o liekoch... vytvorím si e-mail a zajtra ti tu napíšem a tam pokecáme... dobrú

angie77

Rozalka

ved ani mne práveže nič nepovedal, ani čo sa týka predoperačných, ani čo sa týka užívania niečoho, ba dokonca ani neviem ako sa pripravit na opku den pred, ako nejest nepit:)))))

a tebe povedal že Ti treba usg prsníkov? áno to je sono

rita149

strangeemily

aj ja som mala byt na 7:45 ale to nejdes vtedy už na operaciu, budete v ten den dve -tri určite a pojdete doporadia v akom ste prisli.
ved kazda z nas vie ze prva operacia nie ej nasa posledna, raz pojeme bud na vacie alebo ich vybrat von, a ked ich uz raz mame tazko by sme sa ich vzdali takze skoro katda musi s tym ratat :-)
ja az po babatku planujem.