Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

toryka

kvet 11

neblazni ze sa ti zdaju male, ja budem mat od teba myslim o dost mensie ako ty, lebo mam stredny profil a aj ml menej a pozeram ze ty mas VP. ale tak ja by som nemohla mat viac ml, 350 bolo max co mi doktor povedal ze mozem mat. a ako dlho si teraz po opke??

skoricka

kejtrina

Aj ja Ti gratulujem, Ty si asi sla v ten isty den kedy ja :) Tiez vkuse citim take pocity v prskach ako pnutie, pichanie, zblnkotanie, prelievanie :D Minule tak sa mi tam daco prelievalo, az som musela rozopnut podpiru, ze ci mi nevytieklo nieco :D Ako sa Ti spi na chrbte? Mna asi viac chrbat boli jak cici :D ale uz som si zvykla na to nepohodlie...Inac, s podpirou sme kamosky, nechapem co ju tak daktore nemate rady :))

kvet11

lucia83

neviem či si to stihneš prečítať ešte pred opkou alebo až po ale každopádne ti želám nech všetko dopadne na jedničku a bez veľkých bolesti prajem rýchle uzdravenie a tešíme sa na teba keď dáme stretko a prídeš ak sa ti bude dať už budete aj s tomasovou ceckaňe :))

toryka

ja mám takú istú váhu a výšku ak ti prsia mám 400ml a normálne ako už odpuchajú sa mi zadjú aj malé :)))

kejtrina

gratulujem k druhej operácií rýchle uzdravenie a nech si už spokojná s veľkosťou :) a inak ja som mala tiež prelievanie v jednom prsníku a do týždna alebo dvoch to zmizlo :)
inak si bohová ja sa tu tak smejem na tvojich príspevkoch hlavne na tom ako si napísala že si v budúcnosti nepovieš citujem: na kerú p..... som si to dala. odpadla som :DDD určite si to nepovieš budeš spokojná :)

Lucia83

Dievcata dakujem Vam!!!hlavne je prebudenie, bez trombozy bez bolesti a s kraaaasnymi prsiami ktore budu rovnake :-)).
Dam vediet ked pridem domov.

skoricka

lucka83

Dakujem moja, ja sa mam uz o vela lepsie, prska sa usadzaju, ale uz tak velmi by som chcela lezat na boku jooj...Zajtra Ti veeeelmi drzim palce, zvladnes to! Potom hned sa ozyvaj co a ako :)