Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Skoricka
6 mesiacov to nie je trosku blbost?;)))ja som po prvej op sla do saun asi po 2 mesiacoch,a teraz som sa pytala a vravel ze 2-3 tyzdne nech pockam a pozom uz mozem kludne,ja milijem wellnesy;)))a co sa tyka infra aj to som sa pytalaa a vrVel my ze by sa nemalo pretoze infra zohrieva hlabkovo telo,a ze to je take ako keby do mikrovlky by sme sa s implosmi vopchali,takze by sa nemalo,ale veavel mize niejetonijak dokAzane;)inak sa ospravedlnujem za pisaniecelycas pisem mobilu;)

roka96

Zuleko, skoricka

tak ako je to s tym saunovaním? skoricka ty si u koho bola? my sa chystame na wellnes buduci víkend, to bude 6 týždňov po opke, tak teraz neviem..mám ísť alebo radšej nie? budúci týždeň ešte ide na kontrolu, tak sa popýtam...

skoricka

tomyum

mne doktor povedal, ze vzdy jeden prsnik boli viac ako druhy, ja tiez jeden citim viac, na jednom mi stoji bradavka na druhom nie :D

Zuleko

ja mam v prepustacke zakaz saunovania 6 mesiacov! milujem sauny a wellness a neviem si to teraz ani predstavit...A nevies ako to je s infra saunou? Ze vraj dozivotny zakaz? :D S muzom mojim sme si chceli dopriat ako vianocny darcek nejaky vikendovy wellness, ale tak nic z toho :(((

Zuleko

Baby dakujem za pekne slova ohladom prsicok,velmi som spokojna,akurat som bola na stehy,tak uz su von,vsetko je v poriadku;))pytala som sa aj na sauny lebo ja som taky saunovy typ tak vravel mi ze este 2 tyzdne by sommala pockat.

Angie
Ja hovorim ze nikdy nie je neskoro zmenit velkost,pokialmozes mat vacsie.neskoro bude uz po op,ty si dost vysoka podla mna by si mohlamat ajvacsie. Takze ja si myslim ze zavolaj doktorovi a preber to s nim esteraz.mne najprv odporucal na prvejj konzultacii275;))))anakoniec mi dal 390;))€)

katkafe

pre angie77
Ahoj, nemaj obavy. Mozno 370ml nie su nijako obrovske ale su velmi pekne tak akurat.Ja mam tiez 370VP Erosilikony anatomy, vysku 175, vahu 57. Tiez som bola na zaklade diskusie na tomto fore rozhodnuta ze pod 460 ani nejdem, no lekar mi povedal ze 370 maz 410 (to podla obvodu hrudnika, mnozstva podkozneho tuku, elasticity koze...)Bola som vtedy velmi sklamana az nakoniec povedal ze max 370. No co uz. Teraz som velmi rada, lebo sama vidim ze viac by sa tam nezmestilo. Uz teraz su nadoraz, niekedy citim okraj implantatu, na sone ukazalo ze sa aj trosku vlnia-to preto lebo tam nemaju dostatok miesta. Vsetko je to zmerane nesmiernou spokojnostou mojho muza, takze nemaj obavy.

tomyum1

cleopatra123
Ahoj Cleus, uz si bola u dokiho na kontrole? co povedal? uz to mas lepsie podla mna ked nie uplne dobre.

baby
vam sa ako hojili prsia, rovnako? lebo mne sa jeden zda viac akoby citlivy, ze v nom citim ten implos, hlavne ked chodim, a druhy je necitlivy a asi este je na nom opuch. A nejdem ich ani pozerat detailne lebo ma uz asi svihne z toho...

Lucka uz to ma asi za sebou tak jej zelam dobre prebudzanie a malo bolesti a tesime sa na nove spravy od nej :-)

Zuleko
krasne velke kozy, keby som mala odvahu aj ja dam take :-) super!

angie77

baby ktorá z vás má v galerke podobnú výšku ako ja 175? , chcela by som sa pozriet ako na Vás vyzerajú rôzne velkosti :) bo ja idem mat 370 ml pri tejto výške a zdá sa mi už teraz ako vás čítam málo.