Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

skoricka

Ďakujem, len ľavý je stále dosť opuchnutý. Som zvedavá ako dlho mu bude trvať, kým sa dá do normálu. A tiež neviem, ako dlho si mám nechať podlepené prsia, len mi povedali, že sa s tým môžem aj sprchovať.

katkafe

ewel007

No ja som bola na opke na zaciatku jula tohto roku a asi po mesiaci som si nahmatala malinku hrcku, tak som si moje bobule zacala viac vsimat. Vtedy som si aj vsimla, ze ked sa predklonim na vnutornej strane praveho prsa sa objavilo vlnenie. Tak som sla na sono. Tam zistili len malinku neskodnu cistu a lekarka mi ukazovala aj to vlnenie. Moj plast. chir. povedal ze je to dost casty jav a neda sa dopredu predpokladat, ale ked je baba chudsia tak sa stava ze to aj volnym okom vidno. No ja som sa teda nepotesila, ale teraz-takmer po 4 mesiacoch sa to nejako asi usadilo a momentalne to vobec nevidno a len slabo to citit dotykom.

Zuleko

Skoricka
Ale ved ja nevravim ze Mladek hovori blbosti,len ze sa mi zda prehnane az 6mesiacov,ale nech sa kazdy riadi svojim chirurgom;))mne moj povedal ze mozem uz ist o 2-3 lennue doinfra tak tymsa budem riadit a schutou wellnesovat;))

skoricka

Roka, Zuleko

Bola som u Mladeka, nemam pocit z neho, ze by pisal bludy :D ale tak on vie asi lepsie ako My :D fakt neviem, ked hovorite, ze dva, tri tyzdne a mozem ist...Ale nebudem riskovat predsa...

Zuleko

Ewé
Ohladom toho som na spm bola poroku a pol a tiezmipovedala zemam jěne vlnenie pricom dotykom azrakom to vobec nebolo viditelne;)))) ale ze vraj to skoro kazda baba ma ;)

ewel007

KATKAFE

prosím ťa chcem sa ťa spýtať to vlnenie na sone, po akom čase si bola od opky? aj si si to trochu videla to vlnenie alebo až na sone ste na to prišli?
Písni mi prosím, díky :)