Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

angie77
pravda zlepsili sa to vsimla som si aj ja, aj ked teda pre mna je tam viditelny rozdiel, ja viem ze nikto na mna nebude zizat ze ake su, a zas je to lepsie ako povodne to tiez uznavam :-)
asi este pojdem na sono aby som sa teda ubezpecila ze su ulozene tak ako maju byt

angie77

cleopatra123

mne sa zdá že to máš už lepšie a určite to bude ešte lepšie dlhšie po opke...ak by tam bol aj nejaký minimálny rozdiel, myslím že pre nás úplne neviditelný, skôr len pre teba ako sa stále obkukávaš...a každá žena má jeden prsník väčší než druhý keby si rada vedieť:)tak sas tým netráp a už to nesleduj, uvidíš že to bude časom preč

angie77

katkafe

ahoj, ďakujem krásne, konečne jedna s mojou výškou a skoro aj váhou, len škoda, že nie si v galerke, som sa chcela pozrieť :)
Ja zajtra budem volat dokimu a skúsim ho poprosit či by mi miesto toho stredného profilu 370 nagor, nedal aspon vysoký profil, som pozerala že 375ml vysoký profil sú mierami rovnaké len ten profil tam je väčší,miesto 5,1 by som mala 5,9 tak ak by súhlasil bolo by to fajn :)

cleopatra123

tomyum
hej uz som bola na kontrole podla neho je vsetko v poriadku ze vraj som mala na tom jednom viac zlazy tak preto ten rozdiel, tak asi budem rada ze to nie je horsie jazvy sa zahojili pekne takmer ich nie je vidiet , takze neviem asi to necham tak a budem rada ze teda vyzeraju lepsie ako predtym

nadranka

rita149

Ja ani neviem, prečo. Zajtra sa ich opýtam. Pred opkou som mala asi 82 cm cez prsia. Ja už mám jedno dieťa, tak asi preto sa tam zmestil, a dr. mi ponúkal aj 425 ml, tak to bolo maximum pre mňa.

angie77

baby dnes som volala k doktorovi Očenášovi do ambulancie, kôli tým predoperačným vyšetreniam a bolo mi povedané, že sono vôbec nevyžadujú, že len normálne interné vyšetrenie( krv, moč, EKG), že internista zvykne niekedy poslat aj na RTG plúc, ale že ani to oni nevyžadujú :) tak super

rita149

nadranka

ja som tiež podlepovala ale le jeden lebo bol par mm nižšie.ty maš prečo podlepovat? Inka prska super.Ja som napr nemala skoro žiaden opuch.kolko si mala cm cez prsia pred opkou? Vyzeraš byt chudučka tak sa čudujem ze sa zmestil dost velky implantat.