Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

tomasova
ja dufam ze este do vianoc stihneme dake stretko, hadam aj lucka pride ukazat nove vnady :-) pripadne aj ostatne baby
pre mna je to super relax pri kavicke uz teraz sa tesim :-)

cleopatra123

february
no hadam sa to este usadi trocha, inak uz nastastie ich necitim skoro vobec, len niekedy pri prudsom pohybe ale este spavam v podprde :-)
ale ty ich mas uz pekne usadene ulpne ako tvoje

katkafe

angie77

Angie, urcite skus ten vysoky profil. Ja si myslim, ze treba skusat u dokiho najviac co to da, ale netreba ho presviedcat nasilu, lebo on vie co robi ked navrhuje taku velkost aku navrhuje. Ja by som brala väcsie urcite, dokonca som bola po opke isty cas smutna koli velkosti. Ale teraz po case ked sa to uz usadilo, tak je to super a nemenila by som. Vysoky profil spravi krajsie prsia v obleceni. Ja ked mam tricko som si na zaciatku nahovarala, ze ved ziadny rozdiel, ale ked sa vyzleciem tak vyzeraju ovela väcsie, takze v plavkach by som na tom svojom rebroidnom hrudniku s väcsimi dudami vyzerala asi komicky. A dost problem aj s podprdou 75D-pekna v obchode sa celkom tazko zhana, tak väcsi kosik by som neviem ako zhanala.

february

cleopatra

mojenka ja si tiež myslím že sa Ti to pekne zrovnalo, asi to naozaj chcelo len čas, možno Ty sa na ne pozeráš príliš kritickým okom, každá vidíme na svojich dáke chyby, ale môžeš byť spokojná, časom to nebudeš vidieť ani Ty, tie prská sa ešte budú usádzať a budú super, ja teda už žiadny rozdiel nevidím, peknučké...

tomasova

tak to dufam ze este bude stretko a uz sa tam nebudem citit medzy vami ako plocha doska...a ked nas tam bude viac tak to by bolo super,aj vsetci naokolo by mali zazitok....ze ceckane na kavicke...a lucku dnes operovali,uz je ceckana,len asi spi cely den este sa mi neozvala...

cleopatra123

tomasova
dakujem :-) ved na bududcom stretku uz aj ty budes mat :-) potom budeme obdivovat ake ti doki vycaril
inak moj manzel to neriesi nikto na mna zizat nebude tak budem spokojna s tym co mam aspon zatial jedine ze by som si dala urobit vacsie :-)
dufam ze na buduce stretko pridu aj dalsie baby ved chcela aj merynr a uz sa nezvala potom

tomasova

cleuska
ciculka moja tak videla som ti tvoje krasne prsia nazivo a mas ich nadherne,a keby som nevedeela o tom probleme tak by som nikdy nepovedala ze mas nejaky rozdiel.....nazivo ich mas rovnake to si vidis asi len sama....aj to sa ti casom nebude zdat...proste ich mas ktasne rovnake....