Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Rozalka

february
máš ich dokonalé, fakt pripájam sa že vyzerajú prirodzené..
zuleko
napíšem ti mail len nestíham, mám už len 6dní do opke.. neskutočne sa bojím.. tak ked budem doma sa ti ozvem..
angie77
vdaka za info, na zajtra som objednana na usg prsníkov, tak uvidím ako sa mi bude chcieť...sranda ja zas sa bojím že budem mať veľké, tiež som konzultovala s dokim viackrát, ale vždy bola jeho odpoved nie menšie ako 390ml na mna, fakt sa bojím...

cleopatra123

angie77
aj ja podobne ako february asi od 7-8 tyzdna spavam na boku ale musis skusat kedy to pojde mna to predtym tlacilo ked som sa pokusila lahnut si na bok aj trocha bolelo tak som postupne skusala

bimbi

Angie
Ja som pred opkou tiez spekulovala dat 410ml, ale tam je taky zanedbatelny rozdiel medzi 370-410, ze ani nezbadas tak som to uz neriesila.., ked mas pocit, ze ti bude malo, daj vacsie.. Ale keby si chcela, aby bolo vidno rozdiel, treba ist do 450, to uz su stvorky skoro, ale neviem ci sa ti zmesti.. Kazdopadne, ja mam 370 vysoky profil, proti strednemu idu viac dopredu a su uzsie.. Pytala som sa teraz v piatok dokiho, ci by bol rozdiel keby sme dali stredny profil a on ze by mi trcali do stran( pod pazuchami) a bol by hmatatelny implos.. Vela zavisi od sirky hrudnika, ako si stavana, dr.to vie najlepsie posudit, aky je tebe najvhodnejsi..ale s vysokym profilom mas krajsi dekolt, hlbsiu priehlbinku medzi nimi, lebo maju vyssiu projekciu, cize z profilu idu viac do priestoru..a isto budu trojky..

february

cleopatra
úplne súhlasím, to boli aj pre mňa muky, úplne zle! Som rada,že to máme za sebou

tomasova, angie,
baby ďakujem, som fakt spokojná, ja som veľmi chcela aby nevyzerali umelo a podarilo sa, ja nie som fanúšik veĺkých pŕs, nie žeby sa mi na niektorých babách nepáčili, ale rozhodne nezastávam názor, "daj si čo najväčšie" nie na každej veľké prsia sedia a podprsenky C-D mi úplne stačia
ja som na boku začala spávať postupne asi od 8 týždňa, skôr mi to moc nešlo, ale to je individuálne
tak nech vám to už máte tiež za sebou )

february

bodka_
Ty si moje zlatíčko, ďakujem,cmuk, ja som max spokojná, aj Ty sa pochváľ :)

cleopatra
som si istá, že sa usadia k Tvojej spokojnosti, aj ja ešte spávam v korzete, ale už v svojej obľúbenej polohe skrútená do klbka a na boku

rita149

nadranka

teaba sa ho opytat.Ja som tiež podlepovala na to nic nie je.vela bab podlepovalo. Len sa ho opytaj ako a dokedy.
Tak už chapem , ked si po porode tak je to ine ako co sme ešte nerodili.Mala si si dat maximum čo sa ti zmesti lebo budes o chvylku fnukat ze si mohla dat viac!