Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Kejtrina
To ze ta stehy svrbia je dobre znamenie ze ranky sa hoja,takze to mozes byt v klidku;)))a k tomu ze jeden prsnik ta boli viac to je tiez normalne,pokial ak sa ho dotknes je to normalnabolest a nie neznesitelna;)

skoricka

kejtrina

ved i ja sa umyvam, aj hore dam ruky v pohode, aj vlasy som si umyvala uz...Ja som bola u Mladeka a kontrolu mam az 13.11. cize neviem ako sa mam do tej doby starat o prska :( Zajtra bude tyzden co som bola na opke...

angie77

jaj babule ste zlaté všetky, dnes som volala s pánom doktorom a už nejdem špekulovat, uistil ma že sa nemám bát, že tie 370ml nagor stredný profil budú pre mna akurát, že vysoký profil by bol už moc, pokial chcem naozaj vyzerat prirodzene a že čím väčší implantát tak tým väčšie riziko aj poklesu do budúcna a že do bežného života sú vhodnejšie :) povedal že 370ml je už celkom slušný prsník a tak som dala na neho:)

kjetrina

nestresuj sa, ved máš len 5 dní po ja neviem myslím, že všetky abnormality sú tak krátko po opke normálne:)

kejtrina

skoricka,

ty si kde bola na opke?

počuj ja som sa umývala od prvého dňa...z nemocnice som šla síce len s umytou tvárou, na tretí deň som sa pekne osprchovala od pŕs dole a nad umývadlom - poj ho dole podprda, vyžblnkala som sa pod pazuchami, ba dokonca dnes som sa jemne nad umývadlom oholila, nech sa ma na preveze od dva dni doky nezľakne!!! chrbát a ruky mi priateľ umyl, vlhkým uterákom troška namydleným...

...baby ozaj ja neviem či je to reopkou, ale mňa dvíhanie rúk (nie úplne hore samozrejme, ale tak aby som si namydlila vlasy) vôbec nebolí, len mapríšerne ťahajú stehy...

kejtrina

angie,

ja sa tiež prikláňam k názoru, že ak nie vždy sa dá srandovať "poj do väčších"...

370ml je navyše slušná veľkosť, aj keby som ťa klamala, keby som nepriznala, že na vyššej babe ináč vyznejú ako na nižšej...
...pokiaľ si štíhla s dlhým trupom, budú to pekné plné prsia...
(najmä vysoká baba - mala by si anatomický implantát vždy vyberať z tabuľky úplne vpravo hore - vysoký profil, vysoká projekcia, aby bola tá duhá hruď pekne vyplnená)

...pokiaľ máš bruško a boky a zadok a lekár nedovolí viac a aj napriek tomu chceš ísť k nemu, voľ guľaté...
...vyzerajú pri tých istých ml omnoho väčšie a sú nápadnejšie a vulgárnejšie (v žiadnom prípade toto nesmie byť zle pochopené - ja teraz velebím guľaté imploše) skrátka sú "více sexi"...

...anatomocké ti sľubujú akože prirodzenejší tvar, ale pri takej veľkosti ako mám napr. ja sa o prirodzenosti moc kvákať :)

(predtým tie 250-ky, priateľ mi povedal, že keby som chcela hoci koho namotám na to, že sú "pravé")

tak čo chceš? ale určite zastávam názor, že pokiaľ sa nezhodneš s lekárom na tom, čo proste chceš alebo ti čosi nesedí - ten ženský šiesty zmysel, proste čosi ee, tak val inde...to jhá som tu pobrúsila asi tak 4 chirurgov a kým som nebola spokojná s každou jednou odpoveďou, hnalo ma to ďalej... ;)

skoricka

kejtrina

:D moja, ja to iste zazivam, ale to kazda asi...Akurat mam aj ja dostat kramy, ta v jednom prsku ako keby ma viac bolela ta zlaza a v druhom menej. Myslim, ze vsetky pocity, ktore citis v prskach su normalne. Dnes by sme sa uz mohli aj umyvat nie? Ale ked ja tiez sa bojim dat dole tu podpiru a potom ked pojdem do sprchy a sa mi zmocia tie sterilne gazy, ta co mam robit? :D Joooj nic neviem, v prepustacke nemam nic napisane...A ked nahodou, ze sa nebudem umyvat, ako myslim prska, tak do kontroly moze to tak ostat prelepene?

kejtrina

kočky :/

počujte prosím Vás, jeden prsník mám väčší a tvrdší aj piaty deň po operácií, aj ma viac bolí a v strede - teda pri jarčoku ho mám akýsi hrboľatý na dotyk v predklone, neviem či je to tým, že mám krámy, alebo tým, že som hysterka...čo to?
babky, kedy ste si dovolili dať dole podprdu tak na minutku-dve?

keď idem po vonku v tomto nečase, môžem byť zababúšená po krk je mi taká zima, cítim to najmä v tých stehoch, je normálne, že príšerne svrbia a idú sa "potrhať"???

díky