angie,
ja sa tiež prikláňam k názoru, že ak nie vždy sa dá srandovať "poj do väčších"...
370ml je navyše slušná veľkosť, aj keby som ťa klamala, keby som nepriznala, že na vyššej babe ináč vyznejú ako na nižšej...
...pokiaľ si štíhla s dlhým trupom, budú to pekné plné prsia...
(najmä vysoká baba - mala by si anatomický implantát vždy vyberať z tabuľky úplne vpravo hore - vysoký profil, vysoká projekcia, aby bola tá duhá hruď pekne vyplnená)
...pokiaľ máš bruško a boky a zadok a lekár nedovolí viac a aj napriek tomu chceš ísť k nemu, voľ guľaté...
...vyzerajú pri tých istých ml omnoho väčšie a sú nápadnejšie a vulgárnejšie (v žiadnom prípade toto nesmie byť zle pochopené - ja teraz velebím guľaté imploše) skrátka sú "více sexi"...
...anatomocké ti sľubujú akože prirodzenejší tvar, ale pri takej veľkosti ako mám napr. ja sa o prirodzenosti moc kvákať :)
(predtým tie 250-ky, priateľ mi povedal, že keby som chcela hoci koho namotám na to, že sú "pravé")
tak čo chceš? ale určite zastávam názor, že pokiaľ sa nezhodneš s lekárom na tom, čo proste chceš alebo ti čosi nesedí - ten ženský šiesty zmysel, proste čosi ee, tak val inde...to jhá som tu pobrúsila asi tak 4 chirurgov a kým som nebola spokojná s každou jednou odpoveďou, hnalo ma to ďalej... ;)