Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

katkafe

ďakujém :) takže presne tak ako ja nič teraz tam nemám :)len aj ty máš vysoký profil a ja idem mat ten stredný , ja určite nebudem mat ani C :(

katkafe

tomasova

No v galerke nie som, ale skusim na tom popracovat, lebo aj ja som zvedava na ostatne babenky. Mam 370 VP anatomy pod sval.

angie77

predtym - 0 - teraz 75D, niekedy 75C - zalezi od strihu aby netlacila.

angie77

kejtrina

nie, nie ja idem mat 370ml nagor anatomické :) projekciu budú mat 5,1 čo ked pozerám iné stredné profily nie je zase najmenej :)

nadranka

nemá to tam napísané, ale pozerala som tabulku a eurosilicony 370 nie sú v strednom profile, len vo vysokom, takže podla toho viem že nelina27 má vysoký profil :)

kejtrina

vďaka kočky za iustenie, hádam je všetko v poriadku...
...ja som sa bála takej kontraktúry akú má v albume Nikis - lebo také ťahanice cítim... :( :/

angie,

počkaj počkaj...
...to máš nagory guľaté so stredným profilom? tak to budeš mať riadne prsia, sú síce asi o pár mm nižšie do priestoru ako vysoká proj., ale sú rozľahlejšie na hrudi, čo mi príde úplne v pohode na to, že si vysoká...

angie77

nadranka, veru ju som už pozerala, len ona má práveže vysoký profil a ja budem mat stredný, má ich krásne také niečo by som ja chcelááááá