Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Lucia83

tak vidíš a už to máš za sebou !!! :)) rýcho to všetko beží a už je tu ďalšia ceckaňa na svete,440 tak to už bude riadna nálož, prajem už len rýchle zotavovanie aby si sa nám mohla čo najskôr ukázať a čo najmenej bolesti:))

february

ďakujem , som si pozerala tie tvoje,už niekolkokrát :) máš ich tiež velmi pekné a prirodzené, len si mala trošku väčší základ než ja, tak uvidíme:)

katkafe

... snáď budeš mať pravdu :) to by som bola rada, neostáva mi už nič iné len čakat ešte 3 týždne...keby si mala čas, mňa by veľmi potešilo a pomohlo, keby si mala aj ty fotky v galerke,kedže sme fyzionomicky približne rovnaké :)

ďakujem dievčene, ešte že máme toto fórum

kejtrina

baby,

no som hotova od strachu...
...jeden boli, taha, stipe a je vacsi, trdsi, hrcaty, citlivejsi...

preco sa boa nehoja rovnaho?

kejtrina

angie,

neviem, mozno v archíve by si debatu nasla...toto fakt neviem...ale pri pocite ťahania keď idem von na tú zimu, si hneď spomeniem na ten obrázok...

katkafe

angie
ja si absolutne nemyslim, ze by si nemala ani C. Ja som predtym tiez haluzila, ze malo, malo, na co sa moj muz chytal za hlavu. Az ked som isla kupovat porprsenky, zistila som ze ich len tak lahko do niecoho nenapracem. A ked som zistila, ze kosik D skoro som v tej kabinke odpadla a dokonca som nikdy ani nedufala ze ich dostanem ku sebe a budem mat medzi nimi len ciarocku a teraz? Ked sa moj muz na tu ciarku medzi prsiamy pozera pada do mdlôb. A anatomy, teda aspon mne zatial nepadaju, len vytvoria plynuly ale plny dekolt. Urcite to zavisi aj od toho aka je pokozka elasticka, ale ja mam uz po dvoch detoch a nikto by to pri pohlade na moje prsia nepovedal.

lilabmw

Lucia83 kejtrina

vitajte baby a prajem rychle zotavnie.
Aj tebe kejtrina gratulujem necakala som ze to tak rychlo aj zrealizujes.Tak nech sa ti dobre hoja a ake mas nakoniec?Hod fotky nejake uz :-)

Lucia83

Dievcata hlasim sa. Uz som po vcera o 19 ma previezli na izbu. Uz som pekne sama cupitala, cikala. No ale vcera bol den katastrofa. Zle jak konovi. Spat sa mi nedalo. Prska tlacia ako hovado jedno prave stiiiipe ked vstavam z postele. Ale uz sama uspech!!!! Po narkoze som sa vyhnusila z podoby vcera 4 x vsetko som oblila, bleee. Nakoniec mam 440 ml tie vacsie. Rozhodoval medzi 390 ml a 440 ml a vyfasla som vacsie ze lepsie sedeli. Dievcata v Avelane luxus jak hovado, sestricky , doktory, pani upratovacka top . Ked budu fotky dam.

february

angie
ubezpečujem Ťa, že určite min C-čka budeš mať, ja som mala pred dve prázdne kožky a teraz /375ml/ nosím C alebo D, záleží od strihu, a tiež mám stredný profil. Tie fotky v galerke dosť skresľujú, ale s veľkosťou som úplne spokojná a všetkým sa zdajú veľké, čo mi ich videli. A v pohode chodím bez, zatiaľ len doma, lebo počasko neni nato vhodné a vyzerá to super, myslím, že dr.Očenáš vie čo hovorí...