Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

Lucia83

jeeeej gratulujem :)) Si dobra, ze uz v den opky si chodila sama cikat, ja az na druhy...Ci ale Ta obdivujem, ze s takou nalozou na hrudi si vracala, sak to jak muselo boliet, ked Ta napinalo. Aj mna stipalo v pravom prsku, ale to hned odide jak Ti vytiahne dren, bo to on tam robi sarapatu...Drz sa :)

kejtrina

zuleko vdaka...

...moc ma to neboli, ze by to bolo neznesitelne, ja nemam momentalne ani analgetikum...na vecer to boli viac...
...inak baby kolko ste brali lieky od bolesti a ake?

a zuleko nevies co je pricina hematomu a ako sa to riesi?
hematom akoze modrina?

mna hlavne znepokojuje to zatvrdnutie a opuch!!!

:(

Zuleko

Strangeemíy
Tak presne par dobrych cm odratat,ja som si doma skusala 400ml pri prvej opke v podobe sacku s ryzou a bolo to odost vacsie ako vysledne silikony;)

Zuleko

Kejtrina
Ak ta to tak velmi boli volaj ihned doktorobi,aby si nedaj boze nedostala hematom,ale to by ta bolelo prisetne

Zuleko

Strangeemily
Je to pravda a kludne si to mozes vyskusat,akurat si treba uvedomit ze tie vrecka s ryzou si davas na svoje prsia kdezto implantat ide pod sval,cize v konecnom dosledku tie prsia s implosmi budu mensie ako tie s ryzou.

february

kejtrina
ja Ti môžem povedať, že o ľavom prsníku som temer nevedela a pravý ma teda riadne potrápil, ako vravíš, bol oveľa citlivejší, bolel jak fras, štípalo ma v ňom, v noci ma budil!... a toto trvalo možno aj 5-6 týždňov, pripadalo mi to nenormálne, dokor síce na kontrole povedal, že je to normálne, že väčšinou sa jeden hojí lepšie ako druhý, ale neukľudnilo ma to moc, ale zrejme mal pravdu, lebo jedného pekného dňa sa umúdril, povedal si, že už som ju potrápil dosť a prešlo to, teraz už neviem, že mám dačo cudzie na sebe....ak máš až taký strach, tak cinkni doktorovi

strangeemily

Kočky

myslite si ze je to pravda ze to je podobne a mozno to vyskusat?:D
citujem:
Najčastejšie používané veľkosti u nás sú 200-300ml (vyrábajú sa implantáty od cca 100ml do 1000ml).Pri voľbe veľkosti sa dá pre predstavu použiť plastikový obal (sáčok a pod.) naplnený tekutinou, sypkou či varenou ryžou a vložiť do podprsenky.

nasla som to:www.estheticon.sk

angie77

kejtrina

neboj, máš tam toho viac než prvý krát, tak sú asi aj bolesti väčšie ako si čakala a ako si si pamätala z prvej opky, určite to prejde, musíš to len vydržať a hlavne byt v pokoji si myslím..ale ak si si neni niečím istá a myslíš si, že to bolí viac ako by malo, alebo sa to hojí inak, tak radšej zavolaj dokimu