Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomyum1

kejtrina

aj ja viac citim jeden prsnik, ma od zaciatku bolel, stipal, pichal, ale ku podivu bol na nom od zaciatku mensi opuch. som 5 tyzdnov po opke a obcas sa hlasi, ked chodim mam v nom pocit ze citim ten implos. o druhom ani neviem. je nejaky "gumeny". v pondelok idem na kontrolu tak snad to bude ok.

baby neviete naco su dobre tie silikonove naplaste? rychlejsie hoja jazvy ci co?

a kedy po opke ste si uz kupili normalnu podprdu a aku? sportovu? silno stahujucu alebo len taku light? ci uz aj rovno s kosticami? dakujem mooooc!!!!

lucka83
si sikulka, drz sa, len tak dalej!!!

angie77

macka7

to vieš , že Ti budeme držať všetky palce, to ani inak nejde :) potom sa nám ozvy a neboj sa,všetko bude v poriadku... aj ked mne sa to vraví, bojím, bojím som strachopud najväčší zo strachopudov a to mám až za necelé 3 týždne:))

macka7

lilabmw

ahoj:), tak asi 300 alebo 330 ešte povedal,že vyskúša na operačke a stredný profil, som celkom útla hore..ale ešte dnes pošlem foto do galerky, mám už nachystané:) jaj a dr.Mládek
a ty si už po alebo ešte len ideš? určite som aj teba čítala, len si nepamätám prepáč

macka7

babeny tak držte mi na zajtra palce prosím, už od zajtra budem medzi vami, snáď to zvládnem ako všetky čo ste tu už po cecuľky :))))
ozvem sa hneď ako sa bude dať a baby avelanky, na to stretko v nitre by som sa pridala aj ak môžem.. s luckou budeme teraz na tom skoro rovnako

macka7

Lucka83

gratulujeeeem:))) tak už to máš za sebou, fakt ten čas strašne letí, teším sa s tebou držím päste aby si sa dobre hojila:)) mňa to teda čaká už zajtra, mám tam byť už pred 7mou,kôli predoperačným...tak už mierne stresujem, ale to len, že ako to bude všetko so mnou prebiehať si predstavujem. Tak sa zajtra budeme vymieňať ty domkov a ja na vec:) drž sa paa

Zuleko

Strangeemily
Neviem kolko cm treba odratat,akurat viem ze to o dost vacsie vyzeralo.
Kejtrina
Myslim ze pricinou hematomu je vnutorne krvacanie,ale to by ta ten prsnik strasne bolel nevedela by si sa ho dotknut,a riesi sa to reopkou,vybratim implantatu zastavenim krvavacania a opetovnym vlozenim.

kejtrina

baby,

mali ste niektorá okrem iných pocitov v jednom prsníku ako v druhom (napr. bolesť, citlivosť, pichanie, štípanie)

aj ten prsník väčší, tvrdší a troška hrčatý???

:( :( :(