Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Skoricka opicka

No to hej cakam na veceru, som hladna ale zas porypkam a hotovco.. Ale vela pijem. Sak mozno aj schudnem.. Zajtra tie dreny uz som mu hovorila mladekovi ze toho sa strasne bojim.on ze nech sa nebojim ma na to grif a ja ze nadych a vydych . On ze ako to viem. Sranda co. Samozrejme ze od skoricky ktora ma vystrasila na smrt, ale ked ma to nebude boliiiieeet ty opica jedna :-) samozrejme som mu nepovedala odkial to viem, chapes mam ocko ;-)
Cleuska
Cicka ty aj nieco pises sak sem uz nechodis. No ver tomu ze dame stretko s kozenkami. Aco je s ewel uz tu nepisala tuez strasne dlho?!

skoricka

Lucka

:DDD cakas na veceru?? Ja tiez som uz ledva cakala na papanie, lebo som bola velmi vyhladovana, ale jak mi to doniesli, ta som len podobala, ale dobre bolo...:)

Lucia83

Macka

Zlatko vobec na to nemysli, ja som do dnesneho dna neverila ze som sa rozhodla ist na kozane. Fakt s muzom sme sedeli rano v aute pred klinikou a on ze ci mam strach ? Ja ze vobec. Jediny kvoli mojej laska Lilinke aby som sa zobudila. A som tu!! Bolesti prvy den budu dost velke uvidis, ale budu ti davat lieky, mne dost klesol tlak a zvysil sa pulz tak mi nedavali tak casto tie lieky. No a dnes uz som na chodbe nabehala km, Dr. Mladek sa smial ze tolko chodim ale je to dobre ako prevencia trombozy. Skoricka az na druhy den som chodila to by bola samovrazda prvy.. Tera si lezim resp. sedim a pozeram tv. Jedlo super aj ked mu moc nedavam, ale veeeela pijem, to je dolezite. Cakam na veceru. Drziiiiim palce a zvladnes to ako nic ! Drz sa zlatik.

skoricka

macka7

pravdu povediac, chrbat boli viac ako prsia, teda prsia takmer nebolia, len citim tlaky a v pravom prsku take vselijake pocity, ale inac super :) Uzivaj si este spanie na brusku pokial mozes :D juj tesim sa velmi ze Teba, ze zajtra ides, budes nadmieru spokojna so vsetkym uvidis :)

macka7

skoricka
avelanka moja ďakujem pekne:), dám určite echo ked bude po všetkom.. a ty v pohode ako sa cítiš, je to lepšie o niečo však? chrbátik bolí?

macka7

skoricka
avelanka moja ďakujem pekne:), dám určite echo ked bude po všetkom.. a ty v pohode ako sa cítiš, je to lepšie o niečo však? chrbátik bolí?

macka7

angie77
ďakujem ti mojka pekne:)) povzbudenie je pre mňa cenné, a irónia je ,že niektoré kamošky to ani veľmi nechápu..ale to je jedno už, potom ma o to viac teší, že tu sa ani nemusíme vidieť počuť a to prianie je určite viac úprimné.. takže ty za necelý mesiac, joj tak tiež to ubehne ako voda, a kam ideš a aké budú prská veľké?