Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

lucia83
inak aj mne sa zdalo vytahovanie drenov najhorsie zo vsetkeho :-) a to ta nechcem plasit ale naozaj trva to len sekundicku a je po vsetkom ked si vsetko prezila tak zvladnes aj toto :-)

cleopatra123

lucia83
inak aj mne sa zdalo vytahovanie drenov najhorsie zo vsetkeho :-) a to ta nechcem plasit ale naozaj trva to len sekundicku a je po vsetkom ked si vsetko prezila tak zvladnes aj toto :-)

cleopatra123

lucia83
ale coby este sem tam pisem :-) ale vies po opke tu baby chodia menej skor len citaju
zajtra uz ides domkov ze tak si zatial oddychni kym sa da :-) inak na klinike bolo super staraju sa ako o babetka :-)

cleopatra123

kejtrina
ja som dobry priklad toho ze jeden bol vacsi ako druhy aj ma viac bolel a pichal myslim ze kontraktura sa vyvija neskor po opke ked uz je vytvorena ta kapsa

olivka21

Sue a anett
ano,o vas viem. Aj ja chcem ist v novembri,tak cakm,ci sa nieco uvolni.. straaaasne si prajem,aby to vyslo...

skoricka

Lucka

ta Ty si :DDD ale ja som Ta nechcela vystrasit, len ma zarazilo to, ze kazda nejak cusi o tych drenoch, tak som Ta chcela varovat :D to je SEKUNDA a mas to von... :) a mozno to ani nebudes citit :)

kejtrina

inak foto som uz poslala na mail, kde som ziskala pristup do galerky... alebo teda robi sa to este nejak inak to pridavanie?

kejtrina

tomyum,

myslim si ze naplaste su na jazvy - tusim ze su zo siklienky, ja pouzijem stary dobry contractubex...
...a repík este...

!!!ja sa fakt bojim toho mojho opuchu cudneho, lekar mi do telef. nic nechcel nejak povedat, vraj vyjadri sa az to uvidi o par dni...je znamy tym svojim "nekric hop..." , takze mu to nezazlievam, ale radsej by som pocula, síce radsej by som pocula, ze je to v pohode a normalne...
...ale ked nepisete na otazku ci mala niektora jeden viac opuchnuty a hrcaty a tvrdsi ako druhy...???

jezisi ja sa bojim tej kontraktury!!!