Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Baby poslala som este jednu pokreslenu fotecku zabudla som naraz..

Ewelka
Takze kontrola super a to vlnenie co? Uz ti to zmizlo??
Stretko Avelanky dame na 100 pero ked budem moct jazdit. Kedy asi mozem neviete?

Tomaska
Tak aby ste vedeli co mi ta opica vyviedla! Dosla za mnou s kyticou kraaasnych ruzi neskutocne ma potesila! Tymto ta pozdeavujem krasavica moja a tesim sa na teba ked budem fit, tak ti dam prepad!!!!

ewel007

kejtrina

nenegať, všetko bude na jedničku a gratuluj si že jaka si ceckaňa, ja mam 500ml a nemám to čo ty, paradne a počkaj ked sa usadia :))

ewel007

Lucinka83

gratulujem ceckaňa a vitaj na brehu! :)) teším sa s tebou zlatko!
ja som bola dnes na KO, všetko v poriadku len jazvy potrebuju ešte časík, vraj su excelentné, doki je fakt šikula to s amusí nechať aj klinika je super takže Avelane kočky týmto Vas samozrejme vyzývam ja na predvianočne kafe či punč :)) čím viac ceckáň tým lepšie :)

February

zlatko nadherne, fakt :)

Cleuška kvetinka už sa teším na Vas znovu a taktiež aj na novu onedlho ceckaňu Tomašovu pozdravujem :D