Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

ewel
tomu ver ze sa dotrepem.........uz teraz sa tesim..a ty sa dufam nebudes tak ponahlat,ved som si ta ani nestihla pokukat ako kvetinku a cleusku...a teda na tvoje kozy by bol super pohlad..

ewel007

mortisha

aha, no tak to neviem ale budem ti držať palce aby to bolo ok a mohla si podstupiť opku a samozrejme bez kompl.

ewel007

tomasova

zlatko šak to je chvilečka nebojaj, už sa teším ako budeš písať že už si po ale ešte viac sa budem tešiť na dalšie kafe ceckaň a a si slubila že sa dotrepeš aj v tej pooperačnej :D

Zuleko

ewel
tak sa ti zdá zle:-)))áno cicušky poslúchajú,už mám aj stehy vonku,takže teraz už len čakať nech sa do dokonalosti usadia a hurá na nákup podprseniek:-)))

ewel007

mortisha

a kam ideš na opku? neda sa to neako riešiť? mala si to spomenuť už hned pri konzultacii, či kedy si na to prišla?

ewel007

Zuleko

no mne sa teda nezda..
a ako ? bomby posluchaju? :)) už sa teším na tvoje foto ako sa budu usadzať, ale už teraz su waaaaaw

mortisha

ahojte kto mi vie poradiť, opku mám 12.11., no problém je v tom, že deň pred mám ísť na predoperačné vyšetrenie, no bojím sa, či opka bude zrealizovaná, keďže mám menej hemoglobínu takže som si hneď nasadila aj elezo a po ďalšie mám dostať kramiky, zažila to niektorá z vás?????Aj s primárom som dnes rozprávala a bojí sa toho železa, aby neboli komplikácie juj som sklamaná, neviem na čom som