Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

toryka

ja som po opke 10 týždňov a ono ako to odpucha alebo už asi aj odpuchlo dúfam :)) sú iné usadnutejšie a menšie :)) aj ked mi všetci hovoria že či mi šibe že sú dobre ale vieš po opke rýchlo abudneme ako sme vyzerali pred tým som rada aj a tie čo mám :))

angie77

vyška 168 cm váha 62 kg ale vieš všetko je zvyk a na dobré sa rýchlo zvyká preto sa mi zdajú byť už malé ved skoro ako každej babe s fóra :))

kvet11

macka7

ako rýchlo to ubehlo zajtra už aj ti budeš patriť medzi nás ceckaté prajem ti rýchle a čo najmenej bolestivé zotavenie, tak sa zajtra drž budeme na teba myslieť :))

ivava

Baby drzim paste...a nebojte potom sa hadam vyspinkate...uz s lahsou dusickou, a stastne , ze to mate za sebou...drzte sa...

macka7

sue33

ďakujem za povzbudenie:-))), dám vám vedieť ked bude po všetkom, silno na to myslím , tak sa mi nedá ani spať...

macka7

danielita

ako pozerám moja asi tiež nemôžeš spať hm? zajtra máme rovnaký termín, ty ideš do BB myslím ? budem na teba určite myslieť a ozaj chorobe si vytrela zrak, je to už lepšie?

macka7

rozalka

dakujem krásne z celého srdiečka:))
takže ti to vychádza na budúci pondelok , takisto si na teba určite spomeniem, potom mi napíš aké a kam si ideš dávať, aby som mala prehľad:) určite už musíš tiež odpočítavať dni..ja ani neverím ako rýchlo to neuveriteľne uletelo. neviem však kedy sa dostanem k pc, ale nebudem ho mať určite na klinike, paapa

anett101

ahojte baby chcem sa spytat 10.11. mam opku a nieco namna lezie nemohla by som si dat aspon aspirin-c?bude to vadit 5.11. idem na predoperacne