Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sue33

anett
Ahoj moja spolutrpitelka. Kludne si daj aspon mega C alebo oscilo. Ja ked som bola na krv na predoperacne doktorke som hovorila, ze som chora a ona ma ukludnila, ze tam ide hlavne o to aku mas zrazanlivost,kolko krviniek a tak. Pokial nebudes mat horucky a kasel co ta zadusí, tak to je o.k. Ja ti radim si dat prevenciu aspon to mega C na podporu imunity, aby ti ta choproba neprepukla, to v ziadnom pripade nemoze mat vplyv na narkozu, kt. budes mat o 10dni. Daj si aj to oscilo a ten zazvor je gut. Neboj budes v poriadku, hlavne sup do postele vypotit, vycajikovat a 10-teho ideme na to.

Zuleko

annet
zázračný liek je čaj so zázvorom,mätou,medom a citrónom,toto pi a postaví ťa to na nohy:-)))neraz sa mi to osvedčilo:-)

olivka21

Nikuska124
ja chcem ist tiez v novembri,snad mi to vyjde,som na cakacke

Anett
myslim,ze by si rdsej nemala nic brat,co s liekov tyka,vcera som hovorila s dokim,netreba to vraj podcenovat,mohla by si mat pivas narkozy komplikacie. Radsej to vylez,cajickuj,a uvdis aki budes na tom.

Monitaaa

kejtrina skoricka lucia83
super fotky, prsia sa vam krasne vydarili

baby
ako pozeram, skoro kazdy den pribuda nejaka ceckana :D naozaj som ani netusila, že už tolko prsatic beha po tom nasom malom slovensku

danielita macka
drzte sa zajtra