Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Ewelka

To kde si kupila tie brutal podprdy co mas na poslednych foto? Su namakane. Ja neviem ake podprdy budem nosit . Aky kosik si kupovat som zvedava. Zdaju sa mi male :-)).

Lucia83

Kejtrina

Super prska!!! Bomby. To mas 430 ml sranda ale to mas gulate vsak? Velmi pekne ich mas aj predtym si ich mala krasne , len mensie. Tieto su acsie ale take iste pekne. Super. A nieco som v nemocke citala ze mas strach z toho ze ti elo neprijme implos ci co?? Inak mneti tak silni tlce srdce aj ekbe? To je normalne po opke?? Pulz mam100 od opky. Ne ze odkvecnem som sama soma :-((

Macka ma rano ori prepustani prekvapila na izbe a dostala tu istu stastnu izbu ako ja;-) . Sranda baby, toto forum je fakt brutal nove baby spoznas, poradime si super. Dik za toto forum

Skorocka opicka
No dreny som vobec necitila pred vyberanim som skoro odpadla od strachu a to myslim vazne!! Ale uklludnila ma sestricka co ma tiez siliny ze to nic neni nech sa nebojim a islo sa na to najskor prestrihol nit ale nie v kozi takze bolest ziadna potom povedal nadych a vydych a pri vydychu to vytiahol oba naraz. Nic ani tuk nevedela som ze su uz vonku tak som mala stale zavrete okale a ze. Uz hotovo!! Mozte otvorit, kamen zo srdca mi padol!!! Takze spolupracovat a nebolii. Aspon ja mam tsku skusenost.

kejtrina

rozalka,

drzim päste...neboj sa nicoho!!!
ked sa potom budes tuna smiat na strachu ostatnych kociek, budes takato mudra - ako ja :D

cosi! stoji to za to!

kejtrina

zajacik,

jezisi fakt!!! ja som koza! ja som zabudla dať popis...
ok kym sa zverejni v galerke...

...mam 430 ml ES - vysoky profil, vysoka projekcia...

(v:š:p = 13,5 : 13 : 6,2)

moje parametre: 164 cm, 55 kg

Rozalka

Danielita, Macka
joj myslím na Vás... držím palčeky aby všetko dobre dopadlo, a hlavne podľa Vašich predstáv.
Macka7
ano idem v pondelok 5.11. do ZV, Dr. Očenáš, 390ml, Arion, anatomické..
Bojím sa aj ja... čím sa mi to blíži, tým som posr... . Hlavne výsledky mám v poriadku, to ma tak teší a dúfam že ma chrípka obíde... jasné ozvem sa určite.

zajacik_006

kejtrina
presne toto som napísala Lucii83 do mailu,že nech mi napíše stručný popis k fotkám. A mám taký pocit,že to isté som písala aj tebe a stále si mi nič neposlala:-))).

kejtrina

lucia 83,

krása, ja vždy tvrdím, že najkrajšie silikóny sú s riadnym základom!!!

a kde máš popis? čo sú to zač a kto je stvoriteľ?

kejtrina

daniellita,

do poslednej chvíle som aj ja rozmýšľala, či ráno napíšem, ale som sa do...s.r.o...

...je 9:45 - takže ležíš na stole???
aaaaa!!! neboj sa príjemne oblbnutá keď sa zobudíš, budeš rada...
...a teda, hneď daj vedieť, čo ti to spáchali :D
...neboj, myslíme na Teba - "mám ťa v hlave a mám ťa všade..." :D :D :D

sue, anett,

ja teda vôbec nechcem vyvracať lekárov názor, samozrejme, že ide o zrážanlivosť, ale baby - pozor na zápal v tele, ja by som napr. s pánom Streptokokom alebo ešte väčším kurevníkom Stafilokokom (sorry :/ ) v žiadnom prípade na operáciu nešla!!! je tam mimoriadne veľké riziko infekcie operačnej rany...
...niektoré kočky čakajú na opku rok, iné (ako napr. ja) ju odložia mile radi aj o pár mesiacov - silikóny sú vec na celý život resp. až do odvolania :D ...
...takže ja Vám radím, radšej počkať, kým bude krv úplne fit, možno tak minerály môžu skákať!!!
...hmmm, škoda, že všetky sme po lete nabrúsené a odhodlané a toto nevďačné obdobie je také usoplené - usmoklené...

:) veľa zdravia!!!