Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomyum1

Lucia83

Gratulujem k novym prskam! Ako sa mas doma, zvladas?

Baby, vsetky si tu davate take velke objemy, mam pocit, ze moje prsia su male :-( ale som rada aj za ne, lepsie nez predtym neporovnatelne, a hlavne nech sa bez problemov zahoja...

Kejtrina

Uz je lepsie dnes?

kejtrina

lucia83,

ja mam anatomicke 430 ml :) ale vysokoprofilofky ;) od opky rozmyslam, ze preco som sa tych gulatych tak bala...medzi vyskou a sirkou je len 0,5 cm...

ewel,

sklamem ta...nasla som tam vysoky profil max 535...
gulate myslis teda? anatomicke mam len na e-maily...
www.mentorwwllc.com

angie77

baby poradte 19.11 idem na to a chcem si dovtedy kúpit nejakú podprdu asi špotovú či? ktorú si budem dávat pre prípad, že tú pooperačnú budem chciet oprat, tak kým vyschne a potom ju vlastne používat aj po pár týždnoch ked budem chciet íst von a tak...kupovali ste si aj vy takú? ak áno aká je najlepšia aby mi tie prsia moc netlačila ale aby ich aj držala?

ewel007

kejtrinka

daj mi proísm ťa neaký link kde najdem mentor rozmery tie tabulky chcem si niečo omrknuť? je tam niečo nad 600ml?díks

ewel007

Lucka83

to je moja v kabinke v NY ale som ich nekupovala lebo su to D a zdali s ami male, a E som nenašla ale ako sa usadzaju pôjdem tak z amesiac na lov a su ešte k tomu aj push up a tie zatial nechcem ani vidieť :))

Lucia83

Skoricka

Zabudla som este otazka tebe davali fraxiparin na proti tromboze 3 dni aj ked si odchadzala??? Alebo v den ky a den po opke???