Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olivka21

Tamiz
je tam dost velka sanca praveze,ze ti zavolaju skor,vsetky bby co piznam z mojho ooolia isli skor.... aj ked len o dva meiace. Aj mne uz volali,ale mne nevyhovoval termin posunu,tak stale cakam.

tomyum1

kejtrina

mna tiez boli jeden viac, pravy, od zaciatku, myslim, ze to je u mna tym, ze som pravacka, pravu ruku viac namaham, ked si na to davam vacsi pozor neboli nic. teraz mam mat o par dni svoje dni tak su citlive oba.

jaj ale zdaju sa mi male... ked som si skusala podprdy tak 70D boli dobre ale na pohlad v tricku vobec velke nevyzeraju... teda podla mna.

tamiz

Olivka21,
ďakujem, ja čakám zatiaľ 7 mesiacov na konzultáciu a teraz vydržať do toho apríla...tajne dúfam, že mi zavolajú skôr, ale to je asi veľmi malá šanca.

Zuleko

Ewel
Tusim ty si sa ma pytala nech odhadom poviem aku budem mat velkost podprsenky,tak skusala som doma D co mam a je mi na pol prsnika tak typujem ze to bude asi E ;)

kejtrina

tomyum,

ale kdeze...to iste...jeden viac, druhy menej, jeden vacsi, druhy mensi...

len nalada lepsia - asi to pocasie...

:) a rozhodla som sa, ze nech sa pekne ukludnia vo mne, lebo nechavam si ich tak ci tak, podobrotky a aj pozlotky :)

olivka21

Tamiz
vitaj medzi nami cakatelkami a uz stastnymi ceckaňami....na dobreho doktora si veru treba pockat,ja cakam uz skoro rok,ak ratam vobec prvy telefonat,kedy som zacala riesit silikony...

tamiz

Ahojte baby, pridám sa k Vám ak môžem:) tento mesiac som bola u MUDr. Červeňa na konzultácii, navrhol mi anatomické implantáty 410 ml, nakoľko mám dve deti. Doktor na mňa urobil veľmi dobrý dojem:) Termín operácie som dostala na apríl 2013...takže už len čakať...

skoricka

Lucka

moja ta Ty sama doma si? A jak vstavas, abo co? Chrbat neboli? No vidis, som Ti hovorila, ze mozno to ani citit nebudes, ale ja som vedela, ze ma to bude boliet, pretoze ma tie dreny stipali v tych prsiach, kazdy pohyb som len nadavala a chcela ich mat cim skor von. Ako tak kukam na fotku, na patke izbe si bola? :D Super, ze Ste sa s mackou stretli a co jake mala pocity? :D No a prska mas krasne a velke! To sa Ti zda, ze su male, pockaj, jak si podprdy nekupime nikde :D A Fraxiparin som dostala, raz do brucha a raz do ruky, akoze nechapem preco do ruky a este mi ho pichla do svalu a nie podkozne ako sa ma, doteraz tam mam hrbol a nechce sa vstrebat, inac ja neberiem ani antikoncepciu, ani nefajcim, som myslela, ze mi to nebudu pichat, ale tak to asi potom kazdej pichaju...