Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

Monitaaaa

dakujem moja, ze si mi pochvalila cici :) Kde si, ze Ta nevidiet? Tiez by si mohla nahodit fotosky :))

skoricka

Lucia3110

...a ja ze co ma tak bolia cicky a kuknem a to bradavky ma bolia :D dakujem, pomohla si mi :) Zatial som dala len niveu, ale uz aj idem do lekarne :)

Kejtrina

:DDD nemozem z Teba, co prispevok to perla :DD ale v dobrom moja :))

kejtrina

lucia83,

juuuj co ja by som dala za vykojeny zaklad!!!
:)

moje su zasa horestojace v pozore, chcela by som ich nizsie...

a baby...toto co je? pretek velkosti?
:D :D :D
ja by som do vacsich nesla nikdy! a baby co tuzia po 600-vkach a vyssie musia mat asi aj telesne konstituciu inac troska, ci?

Lucia3110

skoricka
tiez som mala ten problem...a poriadne ma to bolelo..davala som si na to lekarsku vazelinu..alebo telove mlieko Neutrogena paradne hydratuje

kejtrina

tomyum,

vobec sa mi nezdaju byt male, na tej tvojej tretej foto vyzeras byt rovna spredu - ty si asi neni nejaka venusa s bokmi...?
tebe nestacia? a aka je tvoja vyska a vaha? a hrudnik? ja som celkom spokojna, tieto mi pridu akurat...aj ked som menila velkost, do vacsich ako 500 by som nikdy nesla!!!
preto vravim...baby...ml su tak nepodstatne - u kadzej znacky inac podhustene a napruzene!!!

najlepsia rada...treba riesit u gulatych priemer a projekciu, u anatomickych vysku, sirku, projekciu...ale isto nie ml...

este raz opakujem moje 430 ES sa rovná 465 ml nagor a 485 ml mentor sú o 1 cm mensie...a to je riadny rozdiel...

gabbyy

Babenky ja nechapem uz tie terminy u dr cervena niekto ma konzultacku Az teraz a dostane skorsi termin? Ako je to mozne :-(((

Lucia83

Kejtrina
Inak aj ja mam vysoky profil sranda a tvoje sa mi zdaju vacsie. Ale moje boli vykojene tak su padnutejsie asi..

Lucia83

Angie77
Mam sa super uz ked ti daju von tie dreny je to parada. Tolko. Bordelu som mala v tych kabelkach na odtekanie jednu mi normalne menili. Takze ma to urcite svoj vyznam. Ty kedy ides ci uz mas po opke?

Ewel myslis, ty brdko mne sa zdaju take 2-3. Ci som sa s jednou pani prechadzala na chodbe tak som jej okukavala a omakavala jej a poviem ti, ze som si myslela ci sa dr nepomylil ze jej dal moje 440ml. O a mala 350 ml a boli normalne v tej podprde naoko vacsie. Chapes???
Az mi zle ostalo :-). Ale tu je to vidiet ako zalezi od svojich prs aj ta konecna velkost. A si mi neodpisala ci ta uz posluchaju , davnejsie si tu spomynala ze sa ti nieco nezda. Uz me to asi ok. Tak super!

Tomyum
No da sa to zvladnut len ten prvy den cista katastrofa aspon u mna. Boli sme 4 a modlila sosa nech nejdem posledna. Isla som na kresleňie a dr ze idem druha. Tak som bola uplne happy. Pravy viac citim lebo ked vstavaidem hore cez lavu stranu. Inak som lavacka.

Skoricka
Poprosila som sestricku nech ma cvakne aj som sa bala na ne mrknut:-). Ale som spokojna este chcu cas. Bola som na dvojke ize. Ten fraxiparin ze nam dali je super vec proti tromboze aj kéd nefajcis a neberes antiku ako prevencia. Na to sa zomiera. Je to svinstvo. Zvladam to do pohodky. Ved aj v nemocnici som musela sama ist z postele pretocim sa nabok a sup hore ako po cisaraku. No a macka myslym ze dobre, dost dlho sme kecali aj som sa zabudla obliekat... Je velmi zlata, som ju ukludnovala ze to. Bude super nech nema strach. A chrbat moc neboli lebo dost chodim a vystieram sa, pokial sa da..