Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

a inak baby!!!

mali by sme do tej galerky zaviest taky zvyk - to by sa tam lasie orientovalo, ktore su pre mna vhodnejsie, ze by tam kocky pisali aj vysku a vahu a obvod pod prsiami...

predstavte si ako foto skresluju a predstavte si ake na mne vypadaju (podla niektorych mozno ubohe)
430-tecky, kedze mam pod prsiami 72-73 a ako by vypadali na kocke co ma pod prsiami 85 cm...

:) co vy na to?

Monitaaa

No poslala som foto, ale nezda sa mi, ze by zodpovedalo realite a skusala som fotit zo vsetkych uhlov :D realne sa mi prsia vidia vacsie a maju okruhly tvar aj vo vrchnej časti

olivka21

Gabby
ono je to aj o stasti,ved si predstav,ze kazda si da poziadavku na skorsi termin,tak sestricka vola postupne hocikomu ako sa to uvolnuje. A mozno pomoze aj nejaka znamost na klinike. Kazdopane na cervena sa pplati cakat

Monitaaa

barbinka84
no ja som dnes prsia videla cele prvy krat, doteraz som sa nechala len "prebalovat" az dnes som sa pozrela do zrkadla :D ja ich mam cele zalepene, akoby podprsenka z leukoplastu + mam aj vertikalne jazvy dole od bradaviek. Ale stoja v pozore lepsie ako 3 push upky :D :D :D večer asi odfotim a poslem foto

barbinka84

monitta

presne viem o com hovoris :)
tiez mi chvilu trvalo kym som nahodila fotecky,,,ale neboj jazvicky sa pekne hoja,,,sice o mnoho dlhsie,ale hoja :)

Monitaaa

skoricka
No ja vas stale čitam :D Fotky by som rada nahodila, ale ja som stale zalepena, aj ked už o polovicu menej ako doteraz, tak asi urobim nejake foto v leukplaste :D a tie jazvy po modelacii tiez budu potrebovat viac času, ako tie vase mini jazvičky, to vam zavidim :D ale inak sa mi moje cici velmi pačia, už ani nebolia tak sa tesim.

Lucia3110

skoricka
som rada, ze som pomohla..mna to tiez riadne bolelo a este ako sa mi ta podprda suchala o bradavky-no konec..len kremuj, ono to prejde :)