Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

fufu

ahoj,ty ides az buduci rok v septembri na opku k cervenovi?a kedy ti ju dal presnejsie?

Babeny

tak som skusala akoze si urobit tie prsia,co som vam tu pisala ze som nasla ze mozete vyskusat si dat do sacku vodu,varenu ryzu alebo neuvarenu ryzu:)Zuleko mi ale poradila nech dam menej ako mi doktor navrhol:)no dala som len 250ml a zdalo sa mi ze to je akosi vela aj tak:D no uvidim ako to bude po opke

tamiz

Olivka 21,

tak to si ma potešila, že je šanca na skorší termín:)

Gabby,

ak narážaš na môj termín, tak to Ti musím povedať, že som mala veľké šťastie, či skôr som bola v pravý čas na pravom mieste :) Ani som nedúfala, že dostanem takýto "skorý" termín, keďže mi bolo povedané, že termíny sú až v októbri až novembri....

davidoff

kejtrina

jasné že to tu už bolo, len Ty si tu asi ešte nebola vtedy. Barbora10 má v albume aj fotky pred otehotnením, aj počas tehotenstva, aj počas kojenia. A že je veľmi spokojná Pozri v albume jej nick

kejtrina

fufu,

ja som volala predajcovi, že ich chcem a poslal mi ich na e-mail...
...ak chces hod sem e-mail, poslet ti tu tabulku...
;)

Monitaa,

s tým základom budeš mať nádherné silikóny!!! :) si zober, že na mne aj anatomické vyzerajú jak guľaté...

baby,
viete čo by ma extra zaujímalo čo tu ešte nebolo?

že ako vyzerajú spravené prsia po kojení...
...takže nieže: kojenie a spravenie, ale spravenie a kojenie ??? :)

je tu nejahá holka, čo si dala najskôr spraviť prsia potom zodvakrát odkojila a bola spokojná alebo ešte spokojnejšia ako pred???

;)

fufu

Lucia83
Gratulujem k novým prskám. Škoda, že som nešla s tebou Mládekovi, už by som to mala za sebou asi aj ja. Myslela som na teba a som rada, že je všetko OK a tvoje obavy z narkozy boli zbytočné, ja ich ešte mám a asi čím ďalej vačšie. Ale do septembra to hádam nejak spracujem. Pochybujem, že by ma zavolali skôr, lebo idem aj na brucho tak to by im asi museli vypadnúť dve baby za sebou

nadranka

tomyum1

Krásne ti prerobil dr. Minarovjech tie prská, fakt neskutočne! A ešte aj tie veľkosti tak presne trafil, úplne inak vyzerajú ako tie predtým.

fufu

Baby, neviete, prosím, kde by som našla rozmery Mentorov, ale anatomy, našla som len guľaté. Mám od dr. červena navrhnuté 315 ml Nagory ja by som asi radšej išla do tých Mentorov. Či? Inak opka až v septembri, lebo mi dávali termín v júli a cez leto nechcem ísť:)Takže dovtedy sa hádam rozhodnem:)