Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tamiz

Bimbi,

už sledujeeeem:)

fufu,

kamarátka si dávala robiť tiež plastiku bruška v BB a vyzerá to úžasne, má krásne ploché bruško, ako keby ani nevynosila 2 deti:)

skoricka

Bimbi

dakujem za kazdu radu :)

Lucka

vsetko co si opisala zazivam aj ja, raz je lepsie, raz je horsie. Dnes v noci som sa zobudila na dost velku bolest obidvoch prs, ale tak ratam s tym, ze oni este budu boliet...Ja vstavam uz normalne, rukami sa zapieram. Sestricka hovorila, ze My co mame rez pod, tak mozme tak vstavat. Aj to pichanie je normalne, mna hlavne tie bradavky bolia, take su citlive. Kozu mam strasne napnutu, uz tak velmi by som si ich chcela cele osprchovat, ale asi sa naseriem a urobim to. Ty si ich pozeras? Ja len raz aj to rychlo fotku do galerky som poslala :)) Potom mi napis, ze jak s tym sprchovanim, a kedy mas kontrolu??

bimbi

Skoricka
Ak ti mozem poradit..na bradavky popraskane je najlepsia kalciova mast, z lekarne, ja som ju pouzivala pri kojeni, ked babo rozkuse bradavky, a pomaha, nielen premastuje ale aj lieci.. Tak skus..

fufu

barbinka84

bude to stáť 890 eur, lebo narkóza sa už neplatí, keď je to naraz a bude mi odstraňovať prebytočnú kožu na spodnej časti brucha po dvoch tehotenstvách. Mám tam jazvu po dvoch cisárskych, tak sa mi z každej strany predlži. Nechcel to robiť naraz, lebo po opke prs by som mala dýchať do brucha, aby to tak nebolelo, tak to bude asi zaujímavé...Ale je to iba prebytočná koža, hlbšie do svalov sa nepôjde. Pre krásu sa trpí:)

strangeemily

áno až v septembri o rok, ale nepamatám sa, či 4, alebo 5.9.2013,musím tam zavolať

kejtrina

veľmi pekne ďakujem za ochotu, môj mail je fufu70.73@zoznam.sk

Lucia83

Fufu
Dakujem ze si na mna myslela! Daj potom info pred opkou aby som ti drzala palce. Tak ides aj brusko. Super budes krasavica v. Lete.

Dievcata tak dnes mi pisala macka ze ma po a dnes uz sa prechadza na nasej avelanskej chodbicke. Prevracala celu noc chuda. Nakoniec jej dal 330ml ze tie jej sedei viacej. Takze bude krasavicka. Isla cez paze takze to ma trosku horsie s bolestou, ale za chvilku tu uz bude datlit.

Otazka co mate uz po: dnes je 4 den a boli ma to viacej akom vcera a jeden citim viacej. Pri vstavani aj vy skapinate a bojite sa spravit rano akykolvek pohyb ze vas to bude brutal boliet? To nemozu popraskat stehy nie? Sak iba vsavam z postele ako snazim sa zapajat brucho ale nie vzdy to ide:-)). Kolkomvas to bolelo intenzivne? Ako da sa to prezit len som myslela ze to bude ustupovat a boji sa ze cije vsetko ok. Tak dajte rady akomvstavate z postele. Ja tak nabok potom nohy dolu a supmhore alebo mi muzik pomoze. A este ma tak picha v prsku v pravom to je normalne nie??

strangeemily

mortisha

ahoj,posles fotku alebo fotky na mailovu adresu-galeria@zoznam.sk (zajacik_006 to ma na stratosti) napises ze posielas fotky do galerie + aj meno ake pouzivas tu na fore, mozes k fotke aj pripisat ci je to fotka pred opkou alebo po opke a zajacik ti posle na mail uz vsetko ostatne ako sa dostanes do galerie :)