Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

skoricka
a ty ako si prosim ta zvladla cestu domov????ty si ina zena.ja idem 13 na 8hod na predoperacne a tam sa s luckou stretneme,tak to ta pockame moja...

skoricka

Lucka pucka :D

Hihi Lucik, vidime sa! Ja idem 13 teho o 11 tej :D ci pana, to je nahoda. Idem s muzickom autom, neviem, ci vies, ale ja som az z Kosic :) A kedy mate to stretko? Ja mile rada by som dosla, ale tak styri hodiny tam a styri spat, hmm no nekup to :D

daniellita

Ahojte. tak som doma. Uz od rana. Je to zaberacka. kym lezim v polosede tak to ujde. Ale ked treba vstat a ist na wcko, tak sa mam zblaznit. Dufam,ze uz zajtra to bude o cosi lepsie.

tamiz

zatiaľ nebol a asi ani nebude, na FB som pozrela o čom bude dnešný dámsky klub...doki tam nebol spomínaný...

Lucia83

Skoricka

Cicka no to som rada ze to neni nic nenormalne co mam. No ja som sa pytala na sprchovanie a ty mozes uz aj didusky sprskovat po 6 dnoch pohodicka mame to aj v prepustacke. Mne dokonca povedal ze aj skor pohoda ze tie naplaste su odolne voci vode. Ja ti poviem pravdu nepozeram si ich bojim sa, ze si ich nebudem vediet natrepat do podprdky. Takze sa zapieras rukami a pohoda nepicha to? Ty mna to tak vcera pichlo ze sa mi valili slzy do ocima potom som sa uz bala vstat skoro som sa pocurala len aby som nemusela vstavat..
Kontrolu mam 13 o 10 hod. Inak to uz budem moct sj soferovat tak uvidim ci nepojdemmaj sama. Ved pojdem pomaly , ci myslis ze radsej ne??? Dam stretko aj s tomaskou aj babam napisem z avelane ci pojdu nedojdes aj ty? Ale tie postele tam co. Keby sme ich tak doma mali :-))
Moja hor sa do sprskovania a rovno ich odfot som zvedavaaaa ake budu krasne zasa ine.