Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Baby
Ja fakt neviem kto to domotal!!! Vcera bol moj muz na husacine z firmy a bola tam aj Malachovska.. A neviem, ci bola ona pripita, alebo moj muz, ale vraj mu to povedala, ze dnes tam bude s nim rozhovor, ale o plastike nosa..tak mozno moj muz zle pochopil, alebo co :) tak sa ospravedlnujem za zavadzanie, vsak som mu uz vynadala! Ale tak asi v najblizsich dnoch..

Lucia83

Skoricka

No super, takze ideme za sebou. Takze sa tam stretneme super. Baby avelanky keby ste sa chceli pridat tak 13 o 11 mozeme, pockame na skoricku ta niekde odlifruje muzika a dame kafe.
No dnes som tu mala kamosku a nahovorila ma na ukazenie kozaniek, takze som si dala dolu podprdku. Nevadi nie?? Iba na chvilku som jej ich ukazala. Nemohla som si zle nasadit podprdu vsak? Aby sa mi tam nieco neposerinkalo. Su poradne spuchnute a v strede modrina. Ale dobre budu. A ty si z kosic no hezkyyy, to je pekna dialka. Ale ja som bola s pani co bola zo Starej Lubovne, to mas 5 hod cesty. No darmo za asou sa daleko chdi:-)

No a co to soferovanie zvladli ste to niektora ved to budemviac ako 2 tyzdne to by mala byt pohoda nee? Mam automat tak nemusim prehadzovat, myslim ze to zvladnem ci?? Rychlo co mate po ake mate s tym skusenosti??

tomasova

skoricka
tak sa tesim ze sa stretneme,vy dve ako bohyne ceckate a este plocha doska...ale dufam ze tie vysledky budu dobre lebo ma mrdne...tak sa zatial pekne s luckou zotavujte...

skoricka

tomasova

Ahoj :) cesty som sa najviac bala, ale dala som si flector na benzinke :D a cely cas si drzala cici, aby som necitila ziaden hrbol...musim povedat, ze moj muzicek bral velky ohlad na mna a slo sa nam super. To Vy mate predoperacne?? :D no si toto predstav...Ta uz rovno si urobime stretko tam :DDD

tomasova

kvietok
ahoj draha,ako sa mi mas???ja som nejaka skapata,mam nadchu a dobre sa necitim,dopujem sa vsetkym moznym tak dufam ze do 13 mi to prejde...a co to stretko,uz ste dohodli???

kvet11

tomyum1

pýtala si sa tu báb na podprdu aká je najlepšia po opke ja som si kúpila v H&M bez kostice a malinko ma výstuž je veľmi pohodlná nič netlačí super sa v nej cítim mám aj v galerke v nej foto taká čierna ....

ewel

tak tomasovu osobne dopravím na stretko ako som sľúbila :)) už budeme všetky ceckaté :))