Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

Monitta

no kiez by sa hojili este rychlejsie :) ja si ich stale potieram mastickou contractubex,zo zaciatku som si lepila aj silikonovymi naplastami Epiderm,vysli ma 35 eur priblizne,,,ale jedna naplast vyzdri aj tyzden,dva,...
a inak pouzivam este biooil,to je tuna v anglicku take zname na jazvy :)

kejtrina

baby,

no pozerala som tu braboru10...
...akoze nadhera!!! ja som myslela, ze to ostane kadejake poovisane a previsy a neviem co...

mne sa zda, ze v globale jej ostali este vacsie po kojeni ako ked ich dala robit - tak?

to je ale super spravicka :) :D

;)

Monitaaa

barbinka
hej videla som, ze len okolo bradavky, ale krasne sa ti to hoji, nemala si s tym ziaden problem? osetrovala si to aj nejak, alebo sa ti to tak pekne zahojilo samo. dala som aj fotku, ale este polepenu, lebo tie jazvy to je moc :D

bimbi

4pegy4
Ale malachovska hovorila, ze bude v damskom klube.. tak bud to odriekol, alebo to bude niekedy v dohladnej dobe, albo moj muz bol uz namlateny :DD
Macka, Danielitta
Gratulujem k novym prskam, vitajte medzi ceckanami :))) skore zahojenie!
Macka
To je fasa, ze v piatok si mala mat konzultacku a v stredu mas uz po opke :)