Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

tomasova

mam sa tak do pohody len nejak zas nič nestíham až dnes so čitala tak letmo tu fórum asi po troch dňoch....
juj moja no lieč sa silno moc aby si bola zdravučká skús aj čaj s čerstvého zázvoru aj minule ho tu baby spomínali to by ta malo dať dokopy a inak čo nové už sa asi nevieš dočkať že :))
stretko sme ešte neplánovali neviem kedy by baby chceli ísť či ešte pred tvojou opkou alebo až po operácii ked sa trochu zotaviš :)

lucia83

ja som išla na kontrolu skoro po troch týždňoch a už som sa sama doviezla aj odviezla a to mám manuál takže ti s automatom si myslím že by si to mohla zvládnuť :) začala som šoferovať asi tak dva a pol tyždňa po opke aj keď ešte dlho to nebolo ono také ako pred tým

Monitaaa

barbinka
ja by som si to uz tiez chcela natierat, ale mam par stehov, ktore sa vyberu az o tyzden a este lepim. Inač prsia mam zelene ako fiona shrekova :D

barbinka84

monitta

sak ja ked som si videla prvy krat jazvy tak som sa zhrozila :)
hned po prvej kontrole co bolo po 10 dnoch,jak mi dal dr dole naplaste tak som ich zacala potierat...

bimbi

Nikuska
To sa nemusis odlicit, ty sa vlastne ani nenalic, lebo ides rano nalacno, a ked budes po , budes rada, ze vobec si a nebudes riesit, ci si nalicena :) niektore baby mali 3D mihalnice, aby si nepripadali take "hole" :)))

bimbi

Tenda
Podla mna heslo je to iste, od februara co sem ja chodim, sa nic nemenilo.. Inak co mas nove? Vsetko ok? Pochval sa :)
Nikuska
Neviem kam ides, ale baby od Cervena nesmu mat nalakovane nechty, ani byt nalicene.. Baby z Avelane ak dobre viem, mozu mat nechty(aj gelove asi?) , o liceni neviem, ale iste ti niekto odpovie..
Kejtrina
Ak si dobre pamatam, tak Barbora10 nerodila az tak davno, mozno pol roka, pravdepodobne este koji.. Ale prsia ma mozno najkrajsie v galerke( podla mna) a su vacsie ako po opke..

ivava

nikuska
U niektoreho doktora nechty byt mozu u niektoreho nie...a inak ty by si chcela ist na salu namalovana???to asi nebude mozne si myslim...

nikuska124

Ahojte kocky, mozno to bude blba otazka ,ale neviete ci na operaciu mozem mat gelove nechty a ci musim sa pred operaciou odlicit??

Monitaaa

barbinka
A kedy si sa o to začala starať. Mne sa zda, že tebe sa to hojilo lepsie, aspon podla foto sudim. Ja som si dnes prvy krat dala sprchu, tak som to aj prelepovala, pri tom som sa aj cvakla, tak to poslem do galerky a uvidis, že som este dost pomlatena.