Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daniellita

Baby co ste cerstvo po, co beriete od bolesti? Ja som treti den po opke, ale vcera mi bolo lepsie nez dnes. dnes mam priserne bolesti a ibalgin je o nicom.

Zuleko

Rozalka
Myslim na teba,neboj sa vsetko dopadne na jednotku,hlavne mysli pozitivne a tes sa na krasne prsia:))) ja som vcera bola pozerat podprsenky v intimissimi a zrejme budem potrebovat od jeziska tucnu poukazku nanakup u nich;)))

Baby chcem sa opytat kedy ste zacali kremovat jazvy napr.contratubex gelom,ja mam doma dermatix a skoda ho nevyuzit.

kejtrina

caute baby co ste po,

chcela som sa Vas spytat, uz behate?

po byte, po vonku..? aj navarite alebo upracete? ci este na to kaslete..? riady umyvate?

mna vsetko uz zacina priserne svrbiet...

co praca uz pracujete? ja vyucujem, som ucitelka, zvladnem to?

Rozalka

Lucie3110,
máš ich veľmi pekné...

Angie
aj podľa mňa choď ešte raz a poprípade to konzultuj s dokim cez e-mail.. ja ked som mala niečo, tak som sestričke vždy napísala a ona mi hneď aj poslala späť odpoveď. Mne nasli cysty v pravom prsníku ale nehovoril doktor na USG že to je problém... Držím palce aby všetko dobre bolo...

joj ja už len 2-3dni mám!!!

Ženy brutálne sa bojím ale aj teším...

tomasova

angie
cicka to aj ja sa bojim tych predoperacnych,ja idem 13 a mam z toho paniku.....a mozes ist este raz na moc,ved do 19 mas este cas???

angie77

baby pomoc, bola som dnes na predoperačných u obvodnej a zistila mi krv v moči :( nemala ste to niektorá pred opkou? mám sa bát že internista nedovolí anastéziu? :(

barbinka84

monitta

urcite zacni hned natierat jak ti vyberu stehy,,nwm ci si aj ty mala dreny,ale mne vsetok sajrat pekne vysiel von a ja som nemala skoro ziadne modriny :)
pozerala som tvoje foto a teeeda som zvedava ako budu vyzerat vo finale :) chce to samozrejme len cas,
good luck moja ..xxx

tomyum1

kejtrina
mas pravdu, na kazdej babe rovnake ml vyzeraju inak... ja mam pod prsiami 70-71 a cez cca 89-90, pas nemam ziadny a boky tiez, mam taku malu rit-ku :-) mojmu muzovi sa zdaju velke tie moje nove kozy. Ja si myslim ze ten kto nevie ze som bola na vymene si to ani nevsimne. predtym som nosila aj push up a vystuzene podprdy. No ale staci mi, nepotrebujem vacsie, aby mi presvitali zily a mala problem kupit podprdu... a tiez nechcem aby kazdy na prvy pohlad cumel ze umele kozy... hlavne v plavkach... sice mam anatomy ale vyzeraju zatial ako okruhle, lebo zaklad nemam NIC (po kojeni sa zlaza zmensila tym ze na nu tlacil implos). uvidime po case ako sa zmenia, teraz su 5 tyzdnov po.
ty ich mas super, krasne boli aj predtym, teraz su uz uplne ze tip top!

nadranka
ked sa lepsie pozries nie su uplne rovnake, jeden ma trosku iny tvar, druhy je trosku vacsi, ten co ma vacsi implos (mozno je este aj opuch kedze sa donho viac napchalo), presne na rovnako na milimeter sa to asi ani neda urobit... Meral mi ich este aj Dr. Trska, dost precizne, a povedal rovnaky rozdiel v ml v implosoch 45 tiez. Vobec som nemala predstavu ake velke budu po, lebo som nevedela ake ml maju tie stare implose co som mala predtym. ta prva foto v galerke je uplne zla, od spodu fotena, takze vyzeraju este horsie nez boli, mala som v galerke foto aj spredu, ale ked mi zajacik davala nove foto tu jednu pred vymazala neviem preco. inak ja som mala prsia robene povodne pred 12 rokmi - pod zlazu sa vtedy davalo a malo ml - len okolo 200, ale boli pekne, aj ked mensie, lebo zaklad nic, a potom po rokoch tehotenstvo, kojenie, no a uz nevyzerali dobre... Ked sa dava implos pod sval by sa tvar prs uz nemal ani po tehu a kojeni zmenit...