Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

daniellita

Ja som analgetiká užívala len prvých 10 dní, a to tiež len každých 12 hodín, skús si kúpiť toto: Ibalgin 600, Tramal, Flector. To je to naj myslím, čo Ti zaberie.

kejtrina

angie,

a preco by sa ti mala odlozit? ber to tak jak ja...ze to vyssie sily tak chceli...
...dnes som strasne spokojna lebo som medzicasom aj vymenila dokyho, bol mi sympatickejsi a cela klinika mi bola sympatickejsia a neskutocne vela robia tieto pocity...

:)

angie77

Lucia3110

no 19.11 idem, len už dnes som musela íst na moč a krv, lebo mám dostat menzes, tak potom by som asi nemohla, tak dovtedy to hádam prejde

Lucia3110

angie
dakujem :) citala som ze mas problem s vysledkami..moja tak hadam sa to nejak upravi do opky..kedy to presne ides?

angie77

Lucia3110

juj kráááááásne Ti ich spravil, dokonalé..ja sa tak bojím že sa mi odloží opka,to by ma hneď jeb..

angie77

tomasova

no ked ja mám v pondelok dostat menzes a to na moč nebudem môc íst, kúpila som si hned teraz uroval D-manozu a idem ju brat 2g každé 3 hod a do troch dní by to malo byt fuč, ale neviem kedy budem moct dat další moč ked mám dostatat tie sprosté krá...ach jo, tohto som sa presne bála, že sa mi odloží opka

Rozalka

neboj aj ja mám cysty a pýtala som sa na to aj doktora Očenáša povedal že to nie je problém, cysty má vela žien, vekom sa stratia vraj ked prestane pracovat prsná žlaza, ja idem teraz na ne brat enzym Pancreatin( niečo ako známy wobenzym, len omnoho silnejšie a účinnejšie), jod a indonal, mali by potom úplne vymiznút, ale až po opke začnem