Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

baby len tak zo srandy som tukla na stranku 3635 :) na tie prve prispevky aa sam musim smiat na niektore nazory co tam baby popisali,,hahah rok 2007,,,

Monitaaa

skoricka
ja som sa tiez musela tento tyzden 3 dni prezentovat na verejnosti po 8 hod, denne - podobne ako ty, proste to len odsedieť, zvladla som to v pohode, nič ma nebolelo, vykecala som sa, nikto si nič nevsimol :D ale ked som prisla domov len som odpadla do postele. Za ako dlho ti tak prska odpuchli, že sa ti zmensil obvod? ja to mam nejak stale rovnake zatial cez prsia 93-4 pod prsiami 73-4. Inak ja s vylihovanim a lenosenim problem nemam, na plno si to uzivam. a este k tomu je to lepsie ako posilka, vstavam brusnymi svalmi a určite to tak budem robit aj po opke, škoda ze ma to nenapadlo skor.

skoricka

kejtrina

Ahoj :) Ja uz nevladzem stale vylihovat, tak uz aj umyvam riad, aj take malickosti, uz som aj varila vlastne...Po vonku beham, vcera som kavickovala asi pol dna :D ale potom dobita jak kon som lahla do postele...V pondelok bude 12 ty den co som po a uz musim ist do roboty, ale neviem si to predstavit :( lebo sem tam si este potrebujem lahnut, vystriet sa, sediet mi robi problem a nie to este 8 hodin :// vyhoda je, ze sedim sama v kancelarii, takze budem mat pokoj :) a tiez ma inac strasne vsetko svrbi, dakedy sa to neda vydrzat a tak sa skrabkam, ale len jemne :) Takze Ty si ucitelka? :)) Sak daj pisomku a mas pokoj :D

skoricka

Lucka83

AHoooj :) akurat som vstala, si uzivam posledny den volna, bo od pondelka uz robota :((( Vstavam sama, uplne v pohode, ale jasne, ze ma este bolia, pridu mi velmi velke tie moje cici. Vcera som sa prvykrat odvazila ist cela osprchovat, preto som sa aj cvakla. Usadzaju sa kazdym dnom, ale uz by mohli aj zacat maknut, sak to dva kamene nosim na hrudi :/ Inac, jak som dala dole podpiru, ta taka sloboda :)) mne ich podpira dost tlaci a vyzeraju byt omnoho mensie v nej, ale ked ju dam dole, ci pana, ta mam pocit, ze mam patky kozy...Vcera som bola v auparku, som si prikladala podprsenky, ta neviem, ci do decka sa vztrepem :D aj som sa dnes merala, mam o 3 cm mensi obvod, uz mam len 97 cm, po opke som mala rovnych 100 :D No a aj mna bolelo velmi hrdlo, aj teraz ho vlastne este citim. A po anesteze som bola asi este 5 dni mastna, aj brusisko som mala nafuknute, sak vidiet na fotkach...No hovor Ty jak sa mi mas :)

daniellita

Lucia 83
Tak som vyfasovala od svokra tramal a s ibalginom sa to neda ani porovnat. sa mozem dvihnut sama z postele,kdezto predtym to neslo. od pondelka uz budem musiet fungovat sama,teraz mi pomaha aj muz aj dcera.

kvet11

lucia83

mne vyberali stehy skoro až tri týždne po opke a aj ja som bola celá mastná s tej narkózy tvár,vlasy, brucho nafuknuté som mala po nej ešte dosť dlho tak neboj to nemáš s toho že sa malo hýbeš :) ale ked sa odfúklo zas som bola aj trochu schudnutá lebo mi moc ani jesť nechutilo len škoda že to nevydržalo až do teraz :DD

Lucia83

Danielita
Ahoj ja som dnes5 den po opke a tiez to iste rsz dobre a na druhy den zle. Ja uz od vcera nic neberiem, mam bolesti ale da sa to vydrzat. Uz mi aj vstavanie ide lahsie a bezbooestnejsie. Len ma to dost tlaci a boli pri dychani. Aj teba?? Ja som si na bolest davala flector. Dostala som ho na klinike 2'sacky ale mam ho aj doma pre pripad ked mam migrenu. Zabera fakt najlepsie.

Angie77
Ahoj tak si oddial menzes ja som to sprvila, mala som ho dostat v den opky aj ked to neni prekazka na operaciu ale nech elo sa mi pobehovat s plenou:-). Den pred opkou som si vytlacila celu limetku a dala do pohara vodu a vypila. Daj aj viacej krat za den pooda. Mne to vzdy zaberie na oddialenie kysle. Mozes aj citron, kyselka. A tak by si mola ist aj znovu na moc nech ti to znova mrknu. Hm? Ved skus.

Skoricka

Ako sa mas dnes? Aj teba olia svaly jak diva svina?? Mna aj krk od toho ako sme boli zaintubovane pocas opky. Mas ich krasne , zas sa viac usadili za tych par dni sranda. Ty vstavas sama z postele nie? Inak stale mam tak mastnu tvar ze konecna z tej narkozy aj som nafuknuta ale to z toho nic nerobenia..

Tomyum

No co kocenka, muzovi sa zdaju velke?! Ved nech pocka este sa usadia a zmensia bude chciet tiemoredtym ako odpuchnu pockaj :-)) podla mna su krasne!!

Kvetinka

Kedy ti vyberali stehy??