Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

sisente
dobre sa ti usadili, po roku uz by som aj ja mala pridat do galerky, ta asymetria co si mala sa ti napravila? Paradne si si vymakala brucho, chodis do posilky?

daniellita

Lucia 83
Tak som vyfasovala od svokra tramal a s ibalginom sa to neda ani porovnat. sa mozem dvihnut sama z postele,kdezto predtym to neslo. od pondelka uz budem musiet fungovat sama,teraz mi pomaha aj muz aj dcera.

angie77

Tomasova

...no drahá moja :-) já idem začat odvykacku 12.11 to budem mať tyzden do opky...a už sa na to normalne tesim že idem prestat fajcit,dokonca Prvý krát v zivote cítím ze to zvladnem a už nezacnem:-)
..len dnes mi zistili krv v moči na predoperacnych,tak mám obavy aby sa mi neposunula opka
...ty kedy začínas ?

angie77

Sisente

Krásne ich máš, krásná postavička, ty ich máš pod svalom?lebo pozeram ze viac cvičís ,tak Ci to nevadí.

misaela

Cauko baby, ako si mám urychlit menzes? V stredu iden na opku a uz pred dvoma dňami som mala dostat a nic. Jak naschvál, určite preto že som cez vikend brala vit C lebo má mňa niečo liezlo :(

fekynka

Ahojky ciculky :-)
Všetkým novým ktoré už majú úspešne po operácii srdečne blahoželám a teším sa svamiBabulky cakatelky prajem nech vám to čo najskôr ubehne.Ja idem na to v decembri a pomaly sa začínam báť....nech už to mám za sebou.Ozaj nejde niektorá z vás v decembri ku Cervenovi na opku ale do Popradu?Neviete náhodou či Cerven nezvyšovali cenu za operáciu?
Ďakujem za odpoveď

Monitaaa

skoricka
tak to jake sexice budeme s novym hrudnikom a namakanymi bruskami :D ja tiez citim pravy o dost viac. Neviem či mam viac bolesti, ale určite budem mať viac starosti s jazvami, tak sa snazim setrit aby sa mi neroztiahli a na vysledok si budem musiet počkat o dost dlhsie. Ale čitala som, že ty mas 97 cez prsia, tak to uz je hrudnik!!! kolko mas pod prsiami? buduci tyzden uz asi aj ja nabehnem do obchodu aspon prilozit nejaku podprdu, nech viem priblizne velkost, vobec si neviem tipnuť

skoricka

Monitaaa

no ved aj ja vstavam bruchom, ale sem tam sa zabudnem a vstanem rukami, trosku prsne svaly zacitim, ale bolest nie. Prsia mi len teraz dakedy odpuchli, vcera som si to tak viac vsimla, aj ta podpira sa mi trosku riasi uz, ako keby velka mi bola...ale kludne nech odpuchnu este, lebo jak dojka som a lavy prsnik v pohodke, jak moj a pravy napnuty je cely, normalne citim jak sa mi roztahuje koza. Ty vsetko oukej? Som si pozrela fotky, juj Teba asi viac bolia prska jak nas, co? Len nech sa to pekne hoji, ale velkost sa mi paci, aj tvar :)