Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

skoricka
ja ked nahodim nove foto, tak sa mi stare foto vymazu, neviem preco... Zajacik spominala, ze niekedy sa to stava, inac by som mala ovela viac foto v galerke:))

skoricka

mahulienka

Dakujem pekne :) uz gulateju pomalicky :) By si mohla nahodit nejake fotos, nech mame na com ochkat :))

sisente

jedno velke wow :)

sevilia1

angie77, mam ich po svalom a v nicom mi neprekazaju a po tristvrte roku uz ani v spani na bruchu :), konecne :).

sevilia1

Leus, asymetria mozno mala je, ale uz ju nevninam :). A niektora sa pytala- ano cvicim, o tyzden ma caka prva sutaz vo fitnes :)

mahulienka

sisente
prska krasne, akurat k tvojej vymakanej postave.Venujes sa cviceniu aj profesionalne?
skoricka
krasne ti ich spravil, super velkost :)) sa tesim na foto, ako budu vyzerat v podprdach:*))inak 97cm, no to uz hej...

toryka

angie

ahoj, myslim si ze ta krv v moci by nemala vadit. mozes ju tam mat pred menstruaciou alebo tesne po alebo ak pijes malo tekutin.
ja som bola pred tyzdnom na predoperacnych a moc som ani nepotrebovala.

tomasova

angie
to neviem,nemam na to naladu ani silu...tak strasne som sa rozfajcila ze ani prsie nieje motivacia...pocuj ja idem na predoperacne den pred,nemozes ist este raz napr.16teho????